Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ο Κόλλιας εκφώνησε επικήδειο για το λιμάνι Κυπαρισσίας. Την ταφόπλακα στην ανάπτυξη, ποιός τη βάζει; ρωτάει ο Ηλίας στο «Θάρρος»

«Σήμερα, ουσιαστικά εκφωνούμε τον επικήδειο του λιμανιού της Κυπαρισσίας. Κατέρρευσε ο μόλος, τα νερά μπαίνουν μέσα, λιμάνι δεν υπάρχει».

Εκτός από........

τον επικήδειο για το λιμάνι, μήπως θα μπορούσε ο κ. δήμαρχος να ενημερώσει αναλυτικά τον κόσμο τι και πότε έχει κάνει για την προστασία του προσήνεμου μόλου και του λιμανιού γενικότερα;

Αν πήγε, έστω και μία φορά, σε ένα Υπουργείο να ζητήσει και να απαιτήσει να δοθεί χρηματοδότηση για να γίνουν παρεμβάσεις.

Αν πήγε μία φορά στο γενικό γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, τον κ. Μουτζούρη, που ξέρει το λιμάνι και τι χρειάζεται, για να ζητήσει τη συνδρομή του.

Επικήδειο, όπως ο ίδιος είπε, εκφώνησε.

Την ταφόπλακα στην ανάπτυξη, από την καταστροφή του λιμανιού, ποιος τη βάζει, μπορεί να μας πει;

Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος

2 σχόλια:

  1. οταν κατασκευασαν το λιμανι μηπως ηταν ο πατερας σου δημοτικος συμβουλος,Ηλια μου?
    εσυ τοτε εισουν μικρος και δεν εβλεπες?
    τωρα το παιζεις κριτης επι δικαιων και αδικων..
    Λιακο χαλαρωσε λιγακι.
    η δημοσιογραφια με σκοπιμοτητες στο πισω μερος του μυαλου μας μας εφτασε εδω που μας εφτασε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ανώνυμος εκτός από το να ρίχνει ανώνυμα λάσπη και "μομφές", που δεν κολλάνε όμως, είναι και πανίβλακας ή άσχετος και το παίζει ξερόλας. Ας μάθει λοιπόν ότι, ο πατέρας μου όντας δημοτικός σύμβουλος τότε, από την πρώτη κιόλας εργολαβία στο λιμάνι, φώναζε όπως και αλιείς και κάτοικοι και ο δήμαρχος Τσίγγανος για τις κακοτεχνίες και είχε γίνει και επεισόδιο λεκτικό με τους υπεύθυνους της ΔΕΚΕ στο λιμάνι. Όσο για εμένα, έχω γράψει και στη ΦΩΝΗ και στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ δεκάδες άρθρα και ρεπορτάζ για τις κακοτεχνίες και τα προβλήματα στο λιμάνι. Και 2 χρόνια τώρα στο ΘΑΡΡΟΣ έγραφα για τον κίνδυνο κατάρρευσης!

      Διαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.