Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Μαρτίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΓΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ
Δύο γιατροί του ΕΣΥ Μεσσηνίας συνταγογραφούσαν σε φαρμακείο της Κορινθίας!


Δύο γιατρούς του ΕΣΥ από την περιφέρεια της Μεσσηνίας .....

περιλαμβάνει πόρισμα ελέγχου Επιθεωρητών του ΟΓΑ για φαρμακείο σε περιοχή του Δήμου Κορινθίων, καθώς φαίνεται να εμπλέκονται σε μη σύννομες συνταγογραφήσεις.

Το υπουργείο Υγείας έχει ήδη αποστείλει το πόρισμα στη διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, ενώ οι επιθεωρητές προτείνουν να καταλογιστούν στον ένα γιατρό 33.598,94 ευρώ και στο δεύτερο 15.627,50 ευρώ, ποσά που αντιστοιχούν σε συνταγές που εξέδωσαν κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων και την αξία τους κατέβαλε
ο ΟΓΑ στο φαρμακείο της Κορίνθου.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό το πόρισμα των επιθεωρητών, αναφέρεται σε περιπτώσεις ασθενών οι οποίοι ουδέποτε επισκέφθηκαν τους δύο γιατρούς στη Μεσσηνία, ούτε και λάμβαναν τα φάρμακα που είχαν συνταγογραφηθεί. Το συνολικό ποσό που καταλογίζεται στο φαρμακείο ανέρχεται σε 142.120,72 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ έκκληση των κατοίκων για αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης για να αποκατασταθεί η νομιμότητα που διαταράσσεται από την ανεξέλεγκτη δράση των τσιγγάνων.
Με αφορμή το χθεσινό βαρύ τραυματισμό και ληστεία 75χρονης που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, νέο κύμα διαμαρτυριών από τους κατοίκους που απειλούν ανοιχτά να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ του ΑΤΕΙ Καλαμάτας για το σχέδιο «Αθηνά». Άσχημα μαντάτα για την τύχη του Τμήματος Λογοθεραπείας. Όλοι τώρα προσβλέπουν σε παρέμβαση Σαμαρά.
● ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Καραμανλή στη θεμελίωση της Δημοκρατίας εξήραν χθες στο Μέγαρο Μουσικής όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί κατά την εκδήλωση του Ιδρύματος Κων. Καραμανλή για τα 15 χρόνια από το θάνατό του.
● ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ στην κρίση ο πρωτογενής τομέας έχασε 58.000 θέσεις εργασίας τα 3 τελευταία χρόνια.
● ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Καλαμάτα, σήμερα Τσικνοπέμπτη το Ιστορικό Κέντρο. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
● ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ στην υποβολή των ΦΠΑ, αντιδράσεις από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.
● ΑΛΑΛΟΥΜ με τη μεταφορά μαθητών. «Φρένο» από τα ταξί. Καταγγελία από την Ένωση Γονέων.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.