Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Μαρτίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Ξεφλουδίζουν» οι πλάκες στην κεντρική πλατεία
ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ, ΟΜΩΣ, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
Μόλις ολοκληρωθεί το έργο, όλα θα είναι όπως πρέπει, απαντά


Όσο η κεντρική πλατεία Βασιλέως Γεωργίου ελευθερώνεται ........

από το εργοτάξιο που έχει στηθεί για την ανάπλαση, τόσο εμφανίζονται προβλήματα, κι ας επιμένει η Δημοτική Αρχή ότι το έργο εκτελείται με ικανοποιητικό ρυθμό αλλά και ποιοτικό τρόπο.

Περπατώντας χθες στο χώρο, διαπιστώσαμε ότι μεγάλος αριθμός από τις έγχρωμες πλάκες που έχουν στρωθεί εμφανίζουν σοβαρά προβλήματα, καθώς έχουν αρχίσει να «ανοίγουν»…

Από την πλευρά της, η Δημοτική Αρχή, δια των αρμόδιων αντιδημάρχων, αλλά και του ιδίου του δημάρχου Παν. Νίκα, διαβεβαιώνει ότι το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και, ως εκ τούτου, τα όποια προβλήματα θα διορθωθούν. (…)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ τα λιμενικά έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας στο Ακρογιάλι. Ξεπεράστηκε το πρόβλημα με τα υλικά από το Βενέτικο. Αποκατάσταση των κακοτεχνιών στο Λιμάνι Καλαμάτας.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΓΚΑΦΑ ΤΣΙΠΡΑ στη Βουλή με τη γερμανική επένδυση φωτοβολταϊκών στην Πελοπόννησο, που προ διμήνο ο Πετράκος και άλλοι 4 βουλευτές «εξόρκιζαν» με πολλές καταγγελίες κατά του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για προώθηση «φαραωνικού» τύπου ενεργειακές επενδύσεις! Μας δουλεύουν ή αλληλοδουλεύονται στο ΣΥΡΙΖΑ;
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ Τατούλη στη Σκανδιναβική τουριστική αγορά. Το Σεπτέμβριο εκδήλωση στο Οσλο για τα Πελοποννησιακά προϊόντα.
• Η ΙΣΤΟΡΙΑ της Εμπορικής Σχολής Καλαμάτας μέσα από ένα βιβλίο του Παν. Γκλεγκλέ που παρουσιάστηκε χθες στο Επιμελητήριο.
• ΕΝΤΟΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ενδιαφέρον για τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της Μεσσηνίας.
• ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ δεν έφεραν την… άνοιξη στην αγορά, που παραμένει σε χειμερία νάρκη και ασφυκτιά από έλλειψη ρευστότητας.
• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στους Γαργαλιάνους για την τουριστική προβολή της Τριφυλίας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας ενόψει της τουριστικής περιόδου.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.