Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Στήριξη Κόλλια σε παραγωγούς

Την απόλυτη στήριξη προς τους παραγωγούς της Τριφυλίας που επλήγησαν από την πρόσφατη χαλαζόπτωση, για πλήρη αποζημίωσή τους, εξέφρασε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, στέλνοντας ένα μήνυμα προς δύο κατευθύνσεις:

α) προς τους ίδιους τους παραγωγούς, ότι δεν είναι .........

μόνοι τους στον αγώνα και στις δίκαιες διεκδικήσεις τους αλλά και

β) προς τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς ότι πρέπει να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την στήριξη του μοναδικού παραγωγικού ιστού που έχει απομείνει στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα στην ευαίσθητη ζώνη της Τριφυλίας.

Άμεσα σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, αλλά και τους ίδιους τους παραγωγούς μέσω των εκπροσώπων τους, θα διαμορφωθεί η συγκεκριμένη πλατφόρμα διεκδίκησης.

Από πλευράς Δήμου, εκτός από τον Δήμαρχο Κώστα Κόλλια, στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Κατσούλας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος επί αγροτικών θεμάτων κ. Παναγιώτης Σουρέτης.

3 σχόλια:

  1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
    οχι πληρωμη ασφαλισεως απο εμας, μεροκαματο με συμφωνια με τον εργαζομενο, φορολογια κατω απο 10%!
    αλλοιως θα παμε ολοι Βουλγαρια και ψαξε Αντωνακη να μας βρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ;;;;;;;;;; ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΜΟΝΟ.ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΜΠΕΚΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΟΤΑΝ ΠΑΝΟΓΡΑΦΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΦΠΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.