Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

«Mαραίνεται» η κοινωνία «ανθίζουν» τα ανταλλακτήρια

Έντεκα επιχειρήσεις έχουν λάβει επίσημα άδεια από την Αστυνομική ........

Διεύθυνση Μεσσηνίας και λειτουργούν ως ενεχυροδανειστήρια ή αγοράς χρυσού ή και τα δύο, στην Καλαμάτα. Οι εν λόγω επιχειρήσεις, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και στην πόλη μας τα τελευταία δύο χρόνια..

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ και αγροτικά αύριο στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Παμμεσσηνιακή Παναγροτική Συγκέντρωση στο Σουληνάρι. Μετά τη σύσκεψη στου Χανδρινού, χθες εκπρόσωποι των αγροτών της Μεσσηνίας παρουσίασαν τους λόγους και το πλαίσιο των ενοτικών κινητοποιήσεων.
Πανελλήνια ενισχύονται τα μπλόκα και οι αγρότες αναμένουν τις κυβερνητικές απαντήσεις, ενώ απο τη χθεσινή σύσκεψη στο Μαξίμου δεν προκύπτει βούληση ικανοποίησης αιτημάτων.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας δεσπόζουν τα θέματα:

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ στο Κάστρο της Κορώνης άμεσα αλλά και συνολικά υποσχέθηκε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Τζαβάρας σε ευρεία σύσκεψη.
Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, παρουσία 9 Μητροπολιτών τιμά σήμερα την Πολιούχο της Παναγία Υπαπαντή με πλήθος επωνύμων και ανωνύμων να συρρέουν για προσκήνυμα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ η λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Δέσμευση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτη Κατσίβελα που επισκέφθηκε την Κυπαρισσία και ειχε συσκέψεις στο Νοσοκομείο και το Δημαρχείο.
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ η κεντρική προσυνεδριακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ χθες στην Καλαμάτα, με ομιλητή τον Πάρι Κουκουλόπουλο, εκ των στενότερων συνεργατών του Ευάγγελου Βενιζέλου και συντονιστή της ΚΟΕΣ του Συνεδρίου που θα γίνει το Φεβρουάριο.
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ του Δ.Σ. Καλαμάτας για τη στήριξη των επιχειρημάτων του ΑΤΕΙ Καλαμάτας.
Η ΠΙΤΑ του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας παρουσία της προέδρου του Αρείου Πάγου Ρένας Ασημακοπούλου.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.