Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

«Μας πήραν και τα σώβρακα» έλεγαν χθες οι συνταξιούχοι

Άλλοι αγριεμένοι και άλλοι αμίλητοι έβγαιναν χθες το πρωί από ........

τις τράπεζες της Καλαμάτας οι περισσότεροι συνταξιούχοι. Είχαν μόλις πάρει τη σύνταξή τους με τα νέα φορολογικά δεδομένα. «Είναι τραγική πλέον η κατάσταση» είπε κάποιος, για να συμπληρώσει ένας άλλος πως «εγώ ήμουν μαρμαράς - οικοδόμος, έπαιρνα 752 ευρώ και μου έφαγαν 50 ευρώ, συν 25 από το επικουρικό…».

«Μια ζωή δουλεύαμε και πληρώναμε και μέσα σε μια στιγμή μάς πήραν και τα σώβρακα» ήταν η ατάκα που τα είπε όλα...

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΑΚΛΟΝΗΤΟ παραμένει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στις αλλαγές που επέρχονται στο χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης της χώρας μέσω του προγράμματος "Αθηνά". Αντίθετα το Α-ΤΕΙ Καλαμάτας αναβαθμίζεται σε Α-ΤΕΙ Πελοποννήσου με σημαντικές αλλαγές και συγχωνεύσεις Τμημάτων, αλλά και απώλεια του Τμήματος Λογοθεραπείας που συγχωνεύεται με εκείνο του ΤΕΙ Πάτρας.

Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ τιμά την Πολιούχο της Υπαπαντή του Χριστού με τριήμερο εκδηλώσεων που αρχίζουν σήμερα με πολυαρχιερατικό Εσπερινό. Λαμπρύνουν τη γιορτή με την παρουσία τους 8 ιεράρχες προσκεκλημένοι του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.
ΑΙΧΜΕΣ ΝΙΚΑ κατά του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για τη "Βιομηχανία" προστίμων σε Δήμους που αφορά στη λειτουργία παράνομων χωματερών.
ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ επωνύμους η εκδήλωση του Μανιατάκειου Ιδρύματος που έκοψε την πίτα του στην Αθηναϊκή Λέσχη.
ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΑΤΟΥΛΗ στη Λατινική Αμερική με συνέντευξη σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Βενεζουέλας.
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ προσυνεδριακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στις 7.30 στο ξενοδοχείο REX με ομιλητή το βουλευτή και συντονιστή της ΚΟΕΣ συνεδρίου Πάρι Κουκουλόπουλο.
"ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ" για της εφημερίες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ στην Ηλεία εγκληματική οργάνωση 12 Αλβανών που είχε ρημάξει σπίτια και καταστήματα σε πόλεις και χωριά.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3. Σχόλια άσχετα με την ανάρτηση θα διαγράφονται.

    Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν αναλογιστούμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους έδινε συνταξη και πολλά πήραν...σοβαρά τώρα..με την ψήφο τους οι συνταξιούχοι πήραν στο λαιμό τους τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, δεν τους έφτανε η καταστροφή που προκάλεσαν τα τελευταία 40 χρόνια ήθελαν να την ολοκληρώσουν...ας πρόσεχαν...εγωιστές αυτοί? εγωιστής και εγώ..δεν τους λυπάμαι καθόλου...καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνταξιουχε.Στο στρατο δεν λεγαμε Τωρα κανης και οτι κοπανιεσαι.Λες και δεν τα ξερατε.Παιδια ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ο Συριζας θα σας φαη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.