Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΝIKO ΚΟΛΕΤΖΑΚΗ
Μεσσηνία: η μητέρα πατρίδα των παράνομων εξαγωγών φαρμάκων


«Στη Μεσσηνία, μόνο φαρμακεία εμπλέκονται προς το ........

παρόν. Η έρευνα αφορά και γιατρούς, οι οποίοι όμως μέχρι στιγμής δεν είναι από τη Μεσσηνία».

Αυτό μας δήλωσε ο διευθυντής του ΣΔΟΕ Πελοποννήσου, Νίκος Κολετζάκης, με αφορμή το πρωτοσέλιδο του κυριακάτικου «Θ», το οποίο αναφερόταν σε μεγάλη έρευνα για παράνομες εξαγωγές. Από τη Μεσσηνία και την Καλαμάτα ξεκίνησε και έχει φτάσει σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΜΕΤΩΠΙΚΗ Τατούλη κατά ΣΥΡΙΖΑ χθες στο Πε.Συ. Πελοποννήσου κατά τη συζήτηση του απολογισμού για το 2012. Μια συνεδρίαση που τα είχε όλα...
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΑΝΕΦΙΚΤΗ η πρόταση Κουράκη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για επιβολή ειδικού φόρους στους ορθόδοξους χριστιανούς για τη μισθοδοσία των κληρικών. Παρέμβαση για το θέμα απο το Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, που ήταν και εισηγητής στο Συνέδριο "Εκκλησία και Αριστερά", όπου ο υπεύθυνος Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την προσωπική του άποψη!!!
ΤΙΜΗΘΗΚΕ απο την Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος σε εκδήλωση στην Κυπαρισσία για τη στήριξη του ίδιου και της οικογένειάς του στο κοινωνικό έργο της εκκλησίας.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ στον θρόνο λιτάνευσης της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας Υπαπαντής ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το γιορτασμό της Πολιούχου της Καλαμάτας.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ την Πέμπτη στην Αθήνα για την παρουσίαση του σημαντικού εκδοτικού έργου: "Μεσσηνία: Συμβολές στην ιστορία της και τον πολιτισμό της", απο το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τις εκδόσεις Παπαζήση, με τη χορηγία του συμπατριώτη μας Κώστα Αρνόκουρου.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ και προτάσεις απο τον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο για το Κάστρο της Κορώνης που κινδυνεύει...
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.