Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 26ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Οι τράπεζες πήραν τις καταθέσεις πυρόπληκτων δανειοληπτών


Επιστολή – καταγγελία προς τον υπουργό Οικονομικών ........

Ιωάννη Στουρνάρα, τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και το γενικό γραμματέα Γεώργιο Μέργο, έστειλε ο βουλευτής Μεσσηνίας, Θανάσης Πετράκος, για τα δάνεια πυροπλήκτων με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου.

Ο κ. Πετράκος μεταφέρει καταγγελίες δανειοληπτών για αφαίρεση χρηματικών ποσών από καταθετικούς λογαριασμούς

Ειδικότερα, στην επιστολή του αναφέρει: «Σας καταγγέλλω μια προκλητική και απαράδεκτη ενέργεια των τραπεζών για μια ακόμη φορά. Μετά από καταγγελίες Μεσσήνιων δανειοληπτών πυρόπληκτων δανείων που τελούν υπό την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, έγινε αφαίρεση χρηματικών ποσών από καταθετικούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου. Συγκεκριμένα, στις 24/1/2013 η Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος σάρωσε όλους τους καταθετικούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου δανειοληπτών»...

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ Δήμου Καλαμάτας και Περιφέρειας Πελοποννήσου για τους τσιγγάνους.
Ο Παν. Νίκας βλέπει ως λύση τη "Μπιρμπίτα" για να εγκατασταθούν οι τσιγγάνοι απο την Αγία Τριάδα. Αντίθετα ο Παν. Αλευράς στη "γραμμή Τατούλη" συμφωνεί οτι πρέπει να κλείσει, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις που υιοθετεί και το υπουργείο Εσωτερικων.
Το Φεβρουάριο τα σπουδαία σε σύσκεψη στην Περιφέρεια παρουσία της αρμόδιας Επιτρόπου της Ε.Ε.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΛΙ Η Ν.Δ., σύμφωνα με δημοσκόπηση της Rass που δημοσιεύεται στα "Παραπολιτικά" που κυκλοφορούν σήμερα. Παγιώνεται το "κάθισμα" του ΣΥΡΙΖΑ, "βουτιά" κάτω του 5% οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες".
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Νίκα-Γιαννημάρα με τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα προκάλεσαν αισιοδοξία για τα πολιτιστικά πράγματα.
"ΜΠΛΟΚΟ" στη διαθεσιμότητα πέντε υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου με Προσωρινή Διάταξη του Πρωτοδικείου Τρίπολης.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ απο το βουλευτή Θαν. Πετράκο στον Στουρνάρα οτι "σαρώθηκαν" καταθετικοί λογαριασμοί δανειληπτών "πυροδανείων" με εγγύηση του Δημοσίου παρά τη ρύθμιση και ερώτηση για το Τελωνείο Καλαμάτας.
ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ θα παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι που αποχωρούν μέχρι να εκδοθεί η σύνταξή τους. Στις 30.000 οι αιτήσεις για συνταξιοδότηση το 2012.
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Ξεπέρασε τους 21.000 τόνους η Τριφυλία που προσδοκά "καλύτερες μέρες" με την επέκταση του ΠΟΠ Καλαμάτα.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.