Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Με 25 ευρώ η εξέταση στο Ψηφιακό Δερματοσκόπιο συν 5 ευρώ για το εισιτήριο

Ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα 21 Ιανουαρίου οι εξετάσεις με το νέο σύγχρονο ψηφιακό δερματοσκόπιο στο νοσοκομείο Καλαμάτας.
Σε ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρεται ότι η τιμή της κάθε εξέτασης είναι 25 ευρώ συν 5 ευρώ το εισητήριο για την επίσκεψη στον γιατρό.

Το ψηφιακό........

Δερματοσκόπιο έχει προμηθευτεί το Νοσοκομείο Καλαμάτας μέσω κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ και σε σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας η Διοίκηση του νοσοκομείου αναφέει ότι η τιμή των 25 ευρώ είναι χαμηλή για τα σημερινή οικονομική κατάστα ση που περνά η χώρα μας.
Ανλαυτικά η ανακοίνωση του Νοσοκομείου αναφέρει:

Πριν από ενάμιση μήνα το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας προμηθεύτηκε μέσω των Κοινοτικών Πόρων του ΕΣΠΑ ένα σύγχρονο Ψηφιακό Δερματοσκόπιο που αποτελούσε και στόχο δεκαετίας.

Με σημερινή της απόφαση η Διοίκηση του Νοσοκομείου σε απόλυτη συνεργασία με το Ιατρικό Προσωπικό του Δερματολογικού Εξωτερικού Ιατρείου κάνει γνωστό ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 21/01/2013 το ψηφιακό Δερματοσκόπιο τίθεται σε παραγωγική λειτουργία. Συνεπώς εξετάσεις που προϋποθέτουν χρήση του Ψηφιακού Δερματοσκοπίου θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένα μέσω τηλεφωνικού ραντεβού.

Ταυτόχρονα γνωστοποιείται ότι οι ανωτέρω εξετάσεις επειδή δεν καλύπτονται από κανένα ασφαλιστικό ταμείο η Διοίκηση με απόφασή της όρισε την κατώτατη δυνατόν τιμή των 25,00 Ευρώ για το κόστος τους, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την δύσκολη κοινωνικοοικονομική κατάσταση που επικρατεί.

Με αφορμή την λειτουργία του Ψηφιακού Δερματοσκοπίου ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας δήλωσε:

« Κάθε μέρα που περνά προσπαθούμε να βάζουμε ένα ακόμη λιθαράκι στην ουσιαστική αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το Νοσοκομείο μας. Αυτό αποτελεί μία συνεχής και διαρκής διαδικασία που προϋποθέτει συλλογική, μεθοδική και συντονισμένη δράση. Έχουμε δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν αφήνουμε ούτε μέρα αλλά ούτε και λεπτό να πηγαίνει χαμένο. Από Δευτέρα ξεκινά την λειτουργία του το Ψηφιακό Δερματοσκόπιο.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους δύο Δ/ντές του Δερματολογικού Εξωτερικού Ιατρείου κ. Παν/τη Μίντζια και κ. Κων/νο Κονταργύρη για τις πολύχρονες προσπάθειές τους προκειμένου ο στόχος της προμήθειας του Ψηφιακού Δερματοσκοπίου να γίνει για το Νοσοκομείο μας πραγματικότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.