Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Οδηγεί 200 εργαζόμενους της «ΚΑΡΕΛΙΑ» στην έξοδο


Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα, η ......

Καπνοβιομηχανία Καρέλια σημείωσε ρεκόρ σε επίπεδο κύκλου εργασιών, καταγράφοντας μία από τις πιο πετυχημένες χρονιές στην ιστορία της και πουλώντας 13,5 δισεκατομμύρια τσιγάρα σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αυτό τόνισε παρουσιάζοντας αναλυτικά στοιχεία της χρονιάς που έκλεισε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Ανδρέας Καρέλιας, μιλώντας στη συνέχεια για τον επερχόμενο κίνδυνο για την καπνοβιομηχανία, σε περίπτωση αναμόρφωσης κοινοτικής οδηγίας για τα καπνικά προϊόντα, η οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε, θα «μειώσει τις πωλήσεις κατά 40%, με συνέπειες για την εταιρεία και το προσωπικό της». Μια τέτοια εξέλιξη, σχολίασε, θα αναγκάσει την καπνοβιομηχανία από το 2016 να μειώσει το προσωπικό της κατά 200 άτομα...

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΠΛΗΡΩΝΕΙ κανονικά, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις, το Δημόσιο ληξιπρόθεσμες οφειλές. Μέχρι τώρα έχουν πληρωθεί 694 εκατ. ευρώ επί συνόλου 1,6 δισ. ευρώ.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα της "ΦΩΝΗΣ" σήμερα ενώ στην πρώτη σελίδα διαβάζουμε:

ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ. Δηλώσεις, συσκέψεις και αλληλοκατηγορίες λόγω έξαρσης και παραβατικότητας. Κατάργηση των καταυλισμών ζήτησε ο Τατούλης. Μηνύσεις απο ιδιοκτήτες για την κατάληψη οικοπέδων στην Αγία Τριάδα (δηλώσεις απο Τατούλη-Νίκα).
ΠΑΡ' ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ χρονιά η Καπνοβιομηχανία Καρέλια Α.Ε. έσπασε όλα τα ρεκόρ. Αύξηση τζίρου, εξαγωγών και νεών επενδύσεων και αναμενόμενη αύξηση κερδών. Παροχές και προσφορές στους εργαζόμενους στη χθεσινή γιορτή.
ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και πολλές ομόφωνες αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. Διαπιστώσεις και ευχές στην τελευταία συνεδρίαση για το 2012.
ΟΥΡΕΣ στις τράπεζες για τα τέλη κυκλοφορίας και στις εφορίες για κατάθεση πινακίδων. Παρ' οτι τη Δευτέρα ειναι τελευταία ημέρα (παράταση δεν έχει ανακοινωθεί) 4 στους 10 δεν έχουν ακόμη πάει ταμείο...
ΕΡΩΤΗΣΗ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (και του Θανάση Πετράκου) για τις αρρυθμίες στην αγορά ελαιολάδου.
ΓΙΟΡΤΙΝΟ κλίμα στν Καλαμάτα με εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία και οχι μόνο...

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.