Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας: Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2012 Δημιουργούμε κοινωνικό παντοπωλείο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εν όψει των γιορτών, πραγματοποιούμε τη δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», που στόχο έχει την ενίσχυση άπορων οικογενειών του νομού μας καθώς και την ενίσχυση του έργου της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», των Γιατρών του Κόσμου και της Praksis.

Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κοινωνική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, επιλέγουμε να σταθούμε για ακόμα μία φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που περνούν δύσκολες μέρες.

Για το λόγο αυτό, δημιουργούμε κοινωνικό .............

παντοπωλείο με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και παιχνιδιών.
Η δράση υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα www.xmassmiles.gr στην οποία υπάρχει λίστα με τα είδη που μπορεί να προσφέρει κανείς ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την εξέλιξη της προσπάθειας.

Καλούμε λοιπόν, όλους όσους έχουν τη δυνατότητα, να συνεισφέρουν δωρίζοντας αγαθά από σήμερα μέχρι την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου το πρωί 10.00-14.00 και το απόγευμα 18.00-21.00 στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας στην οδό Αντωνοπούλου 12 στον 2ο όροφο στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.
Η φετινή διοργάνωση θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου με ένα χριστουγεννιάτικο event προσφοράς (18.00-21.00 κεντρική πλατεία Καλαμάτας) και είναι ενταγμένη στη κοινωνική πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ στην οποία συμμετέχουν ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας.



4 σχόλια:

  1. Και χρυση Αυγη που ειναι;
    Που βρεθηκανε αυτοι με τα λαμογια που υπηρετουν και που φερουν ακεραια την ευθυνη του τι γιγνεσθαι στην Ελληνικη πραγματικοτητα.

    Μηπως μυρίζονται εκλογες και φοβουνται τον Τσιπρα;

    Κοινωνικη δράση με ονομα πολιτικου φορεα, παντως δεν χωραει στην κοινη λογικη, χωρις πολιτικο οφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε απόλυτα με το σχόλιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ,ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΗΣ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕΣΣΗΝΙΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΖΗΣ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.