Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ VDSL ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET

H Forthnet, η εταιρία που έφερε το Internet στην Ελλάδα, πιστή στη δέσμευση της για συνεχή καινοτομία και διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών της, διπλασιάζει σήμερα τις ταχύτητες πρόσβασης στο internet με την εισαγωγή της τεχνολογίας VDSL. Με διαρκείς επενδύσεις στο ιδιόκτητο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο εισάγει τεχνολογίες αιχμής και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία broadband με ακόμη πιο γρήγορο internet, που φτάνει τα 50 Μbps.

Τώρα, με τη νέα τεχνολογία VDSL, η Forthnet δίνει ...............

τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να κατεβάζουν και να ανεβάζουν τα πάντα με διπλάσιες ταχύτητες βελτιώνοντας κατακόρυφα την αίσθηση της χρήσης του Internet. Έτσι όλοι μέσα στην οικογένεια μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα μια σειρά από εφαρμογές που απαιτούν υψηλό bandwidth, ενώ είναι έτοιμοι να υποδεχθούν όλες τις νέες χρήσεις του Internet και ιδίως αυτές που προκύπτουν από την σύγκλιση τηλεπικοινωνιών και ψυχαγωγίας, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία.

Όλες οι broadband υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα η Forthnet σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές καθώς και οι εκπληκτικές προσφορές συνδυασμού τους με τις Nova υπηρεσίες διασκέδασης, μπορούν να αναβαθμιστούν σε υπερυψηλές ταχύτητες VDSL έως και 50 Mbps, μόνο με 10€ επιπλέον. Στην Forthnet οι ταχύτητες ανεβαίνουν, οι τιμές μένουν χαμηλά.

Η διάθεση υπηρεσιών με τεχνολογία VDSL, ξεκίνησε από την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012, σε όλες τις μεγάλες πόλεις (και στην Καλαμάτα) αλλά και σε πολλές ημιαστικές περιοχές της Ελλάδας, δίνοντας την δυνατότητα πρόσβασης με ταχύτητες έως 50 Mbps σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της χώρας μας. Για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα πρόσβασης σε τεχνολογία VDSL μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.forthnetgroup.gr/wizard

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Κατάστημα Forthnet στην Καλαμάτα (Νέδοντος 75Α, τηλ. 2721081981), καλέστε 13831 με αστική χρέωση ή επισκεφθείτε το www.forthnetgroup.gr

1 σχόλιο:

  1. Η Forthnet είναι εγγύηση στην ταχύτητα κ απότι φαίνεται με μόνο 10 ευρώ πάνω από την κανονική τιμή του adsl νομίζω ότι vdsl της είναι αρκετά δελεαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.