Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην χώρα μας, από το μεσημέρι της Τετάρτης ως και το μεσημέρι της Πέμπτης, με βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και στροφή των ανέμων από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις.

Πιο συγκεκριμένα:............

- Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, θα σημειώνονται κατά διαστήματα βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης στην Θράκη και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη βόρεια, δυτική και κεντρική χώρα θα επικρατούν αυξημένες νεφώσεις με κατά διαστήματα ηλιοφάνεια, ενώ στην νότια Ελλάδα θα επικρατεί ηλιοφάνεια.

- Τις μεσημεριανές ώρες θα συνεχίσουν να σημειώνονται κατά διαστήματα βροχές στην Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι νεφώσεις θα αρχίσουν να αυξάνονται σταδιακά από βορρά προς νότο.

- Από το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, αναμένεται ο καιρός να επιδεινωθεί, με κατά διαστήματα βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στο Ιόνιο Πέλαγος, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και την Στερεά Ελλάδα. Τα φαινόμενα θα είναι λίγο πιο έντονα στην Ήπειρο και την Μακεδονία.

- Τις βραδινές ώρες της Τετάρτης και προς τα ξημερώματα της Πέμπτης, αναμένεται τα φαινόμενα να ενταθούν ακόμα περισσότερο στην Μακεδονία, την Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα. Κατά διαστήματα βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης θα σημειώνονται στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο και τα νησιά του βόρειου, κεντρικού και ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις ασθενούς ως και μέτριας έντασης θα σημειώνονται στα ορεινά τμήματα της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου με υψόμετρο 1600-1800 μέτρα περίπου και πάνω και στα ορεινά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας με υψόμετρο 1900-2000 μέτρα υψόμετρο και πάνω.

- Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην δυτική και βόρεια Ελλάδα. Κατά διαστήματα βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης θα σημειώνονται στην Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τα νησιά του κεντρικού, ανατολικού και νότιου Αιγαίου, συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης. Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

- Τις μεσημεριανές ώρες, βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός και στην Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, ενώ πολύ λίγες βροχές ασθενούς έντασης, θα σημειώνονται στα νησιά του νότιου, νοτιοανατολικού Αιγαίου. Από το απόγευμα και εκεί ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.