Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Βορρέειον: Με κεριά μισή ώρα λόγω διακοπής ρεύματος.

Με κεριά έμειναν για τουλάχιστον μισή ώρα στο Βορρέειον μετά την διακοπή ρεύματος που υπήρξε από την δυνατή νεροποντή το απόγευμα στις 5.

Και φυσικά η εφορευτική επιτροπή το "διασκέδασε" με τα χάλια που έχει το δίκτυο της ΔΕΗ που δεν μπορεί να ανταποκριθεί μετά από νεροποντή...
Πάντως η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης............

αποκαταστάθηκε στις 18:30.

Τα χάλια μας τα μαύρα....

3 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω στην φωτό τον κ.Νίκο τον Αθανασόπουλο και καταλαβαίνω ότι μεγαλώσαμε...άσπρισε αυτός ασπρίζουμε και εμείς σιγα σιγα...αυτά τα χρονια πώς περνάνε τα άτιμα....γεία σου κυρ-Νίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονός ότι για πολλή ώρα έριχνε πολλούς κεραυνούς το αντιλήφθηκε κανένας σας;;; Ακόμη και το πιο αριστα συντηρημένο δικτυο επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες(βλεπε καταιγίδες).
    Να μου πειτε για τις συνεχείς διακοπές νερού οτι την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο Δήμος το δέχομαι, αλλά για το δίκτυο ηλεκτροδότησης που έπαθε μια ζημιά λόγω καιρου δεν εχει να κανει με τη συντήρηση. Και σκεφτειται ότι όσο κατα τη διακοπη καθομασταν και βλέπαμε τη βροχή απο το παράθυρο και βριζαμε την τυχη μας (και οποιον άλλο) που δεν έχουμε ρευμα), καποιοι ανθρωποι ήταν έξω για να αποκατασταθει γρηγορα η βλαβη και να μη χαλασει η ζαχαρενια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.