Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Σε κινητοποιήσεις οι βενζινοπώλες την Τρίτη

Την αντίθεσή τους στην αύξηση της φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης εκφράζουν σε κοινή ανακοίνωση οι φορείς εκπροσώπησης των πρατηριούχων και των εμπόρων καυσίμων και ανακοινώνουν ότι θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του υπουργείου Οικονομικών την ερχόμενη Τρίτη.

Την κοινή ανακοίνωση υπογράφουν οι ..........

Ομοσπονδίες Βενζινοπωλών και Πρατηριούχων, οι Ενώσεις Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Αττικής και Θεσσαλονίκης, η Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης ο «'Αγ. Χριστόφορος» και τα προεδρεία των ενώσεων βενζινοπωλών Μακεδονίας, ζητώντας να μην αυξηθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, να μειωθούν οι φόροι στα άλλα καύσιμα και να παταχθεί το λαθρεμπόριο.

Όπως επισημαίνουν, η αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης μπορεί να έχει βαρύτατες συνέπειες στην κοινωνία, ενώ κάτω από τις συνθήκες κρίσης που εφαρμόζεται θα εντείνει το λαθρεμπόριο και θα μειώσει τα κρατικά έσοδα. Υποστηρίζουν ακόμη ότι με την αύξηση αυτή το λαθρεμπόριο αντί να χτυπηθεί θα οργιάσει. Ο αποκλεισμός του υπουργείου Οικονομικών θα γίνει το πρωί της Τρίτης 9 Οκτωβρίου, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις οργανώνονται σε όλη την Ελλάδα.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.