Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ενήλικος και όχι ανήλικος είναι ο Πακιστανός ο βιαστής της Πάρου

Ενήλικος και όχι ανήλικος είναι ο Πακιστανός δράστης της βάρβαρης και απάνθρωπης επίθεσης στην 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο όπως αποδεικνύουν έγγραφα της πακιστανικής πρεσβείας.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ο Πακιστανός θα έπρεπε να δικαστεί ως ενήλικος και όχι ως ανήλικος αφού όπως αποδεικνύουν έγγραφα της πακιστανικής πρεσβείας ο λαθροεισβολέας είναι 21 ετών και όχι 19 ετών όπως ισχυρίζονταν οι υπερασπιστές του.
Επομένως εδώ τίθενται σοβαρά ερωτηματικά για.........

 το κίνητρο όλων όσων κατάφεραν να πείσουν τις αρχές ότι ο νεαρός είναι ανήλικος και όχι ενήλικος όπως αρκετοί γνώστες του ζητήματος από την αρχή προειδοποιούσαν.

Ουσιαστικά οι νέες αποκαλύψεις αποκαλύπτουν ένα δικαστικό σκάνδαλο μεγατόνων και θα πρέπει άμεσα να ερευνηθεί ποιοι και γιατί προστάτεψαν τον Πακιστανό.

defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Πρέπει να διωχθεί και ο δικηγόρος που υπερασπίστηκε αυτό το σκουπίδι και που παραπλάνησε το δικαστήριο ότι και καλά ο πελάτης του είναι ανήλικος.
Υπάρχει δικαιοσύνη και υπουργείο να πάρουν την άδεια άσκησης επαγγέλματος του Δικηγόρου και να πάει μετά να μαζέψει πραγματικά σκουπίδια;

2 σχόλια:

  1. MH MIΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΣΩΒΙΝΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ,ΟΙ ΔΗΘΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 19 χρονων και ανηλικος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.