Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Συμβολική Κατάληψη - Διαμαρτυρία από γονείς στο 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών [ VIDEO ]

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Συμβολική κατάληψη - Διαμαρτυρία έγινε σήμερα το πρωί από γονείς με τα παιδιά τους στο δεύτερο νηπιαγωγείο Φιλιατρών.

Αφορμή για την κατάληψη είναι η απομάκρυνση της καινούριας δασκάλας όπου σύμφωνα με τους γονείς κάνει πολύ καλή δουλειά με τα παιδιά και είναι ευχαριστημένοι.
Αιτία για την απομάκρυνση της δασκάλας ήταν.............

-σύμφωνα με τους γονείς- ενα περιστατικό που έγινε πριν 15 μέρες περίπου με ένα παιδάκι το οποίο πέρασε από χαλασμένη περίφραξη στο προαύλιο του Δεύτερου Δημοτικού σχολείου (το δεύτερο δημοτικό και το Δεύτερο Νηπιαγωγείο στεγάζονται στο ίδιο οικόπεδο).
Το παιδάκι το βρήκε η διευθύντρια του Δημοτικού και το παρέδωσε στο νηπιαγωγείο.

Η Διευθύντρια του νηπιαγωγείου κ. Βασιλοπούλου αν και γνώριζε το πρόβλημα δεν φρόντισε να κινήσει διαδικασίες να αποκατασταθεί η βλάβη του φράκτη. Έτσι όπως μας κατήγγειλε γονέας παιδιού ξεκίνησε μια κόντρα ανάμεσα στην δασκάλα και την κ. Βασιλοπούλου.
Οι γονείς του παιδιού ενημερώθηκαν για το συμβάν όπου μετά τις απαιτούμενες εξηγήσεις το θέμα ανάμεσα στην δασκάλα και τους γονείς, είχε πάρει τέλος.

Όμως - σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα γονέα - η διευθύντρια είχε προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον της δασκάλας χωρίς να ενημερώσει.
Ένα πρωί ήρθε ένα έγγραφο για την δασκάλα που την απομάκρυνε από την θέση της.

Οι 25 γονείς των παιδιών είναι αντίθετοι με αυτήν την εξέλιξη και χωρίς δεύτερη σκέψη τάσσονται στο πλευρό της δασκάλας λέγοντας ότι είναι απολύτως ευχαριστημένοι από τη καινούρια δασκάλα και απαιτούν να επανέλθει στην θέση της τουλάχιστον μέχρι να λήξη η ΕΔΕ που έχει διαταχθεί εναντίον της δασκάλας.

Ζητήσαμε την άποψη της Διευθύντριας του νηπιαγωγείου για το θέμα η οποία όμως αρνήθηκε να μιλήσει καθώς όπως μας είπε δεν μπορεί να πει τίποτα όσο υπάρχει σε εξέλιξη μια διαδικασία Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης η οποία ακόμα δεν έχε ακόμα καν ξεκινήσει ακόμα αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς ανοικτό το ενδεχόμενο να μιλήσει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ΕΔΕ.

Οι γονείς με την σειρά τους τόσο χθες όσο και σήμερα έχουν αποστείλει στον προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κ. Νίκο Κλάδη επιστολή διαμαρτυρία για την άδικη απομάκρυνση της δασκάλας η οποία είναι εξαιρετική στην δουλειά της και οι γονείς την εμπιστεύονται για τα παιδιά τους.

Η χθεσινή επιστολή τους αναφέρει:


Κ. Διευθυντά
Όλοι εμείς οι γονείς του 2ου Κλασικού νηπιαγωγείου στα φιλιατρά έχουμε γίνει μάρτυρες μιας αναίτιας, κατα την άποψη μας, και πρωτοφανούς επίθεσης της διευθύντριας προς την εκπαιδευτικό Αντωνία Χριστοπούλου. Έχουν ακουστεί τα πιο απίστευτα πράγματα για την συμπεριφορά της εν λόγω εκπαιδευτικού προς τα παιδιά μας που τόσο εμείς στο σύνολο μας (25) γονείς όσο και η μητέρα του μικρού μας φίλου που είναι η άμεσα εμπλεκόμενη υποστηρίζουμε οτι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Από την προηγούμενη χρονιά που ήρθε στο σχολείο μας η κ. Αντωνία έχει προσφέρει με τρόπο μοναδικό τα μέγιστα όσον αφορά την συμπεριφορά την κοινωνικοποίηση και την μάθηση στα παιδιά μας ώστε να πάρουν γερές βάσεις και να ενταχθούν αύριο στην κοινωνία μας ως άξιοι αντικαταστάτες της γενιάς που εμείς τώρα διανύουμε!

Την εξέλιξη των παιδιών μας την βλέπουμε εμείς, κάθε μέρα που περνά και γίνονται πιο συνεργάσιμα πιο αυτόνομα μέσα στο σπίτι. Η δε πρόοδος τους στα πρώτα τους βήματα της μηχανικής της γραφής, της ζωγραφικής του παιχνιδιού και της συνεργασίας μαζί μας μας αφήνει έκπληκτους.

Επειδή ξέρουμε την ευαισθησία που έχετε και το δείχνετε ίσως στον πιο σημαντικό τομέα της εκπαίδευσης του ανθρώπου που είναι η πρωτοβάθμια, σας παρακαλούμε θερμά για την ομαλή λειτουργία της τάξης, την ψυχική ηρεμία των παιδιών μας που τόσο έχουν δεθεί με την δασκάλα τους και για να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς εκπαίδευσης, επιθυμούμε η κ. Αντωνία Χριστοπούλου να παραμείνει στην θέση της στο 2ο νηπιαγωγείο κλασικού τμήματος Φιλιατρών Μεσσηνίας.

Οι γονείς
(Ακολουθούν 25 υπογραφές0

Κατα την διάρκεια αυτής της κατάληψης - Διαμαρτυρίας είχε κληθεί η αστυνομία (κατα πάσα πιθανότητα από την διευθύντρια) όπου ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το όνομα του) ζήτησε από τους διαμαρτυρόμενους γονείς κατανόηση και να αφήσουν να λειτουργήσει το σχολείο δίνοντας την δική του υπόσχεση ότι υπηρεσιακά θα έκανε ότι ήταν δυνατόν καλύτερο προκειμένου να έρθουν σε επαφή τόσο με τον εισαγγελέα όσο και με τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σήμερα οι γονείς συνέταξαν εκ νέου επιστολή προς τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ζητώντας άμεσα την εξέταση της άδικης -κατ εκείνους- δίωξης της δασκάλας κ. Χριστοπούλου και την επιστροφή της στην θέση της τουλάχιστον μέχρι ολοκλήρωσης της ΕΔΕ. Εξέφρασαν την βεβαιότητα οτι θα προκύψουν νέα θέματα που πιθανόν ο κ. Κλάδης δεν γνωρίζει για το νηπιαγωγείο.

Η Εξέλιξη.

Μέχρι το μεσημέρι η εξέλιξη στο θέμα ήταν να συναντηθεί αντιπροσωπεία των γονέων με τον εισαγγελέα και αφού του ανέλυσαν την όλη διαμορφωθείσα κατάσταση του ζήτησαν να παρέμβει στον προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νίκο Κλάδη να επανέλθει η δασκάλα στην θέση της.
Ο κ. Εισαγγελέας προθυμοποιήθηκε να συνομιλήσει με τον κ. Κλάδη ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.
Τους ζητήθηκε όμως οι γονείς την Δευτέρα να μην προβούν σε καμία απολύτως παρακώλυση λειτουργίας του σχολείου πράγμα το οποίο οι γονείς δέχτηκαν κάνοντας βήμα καλής θέλησης.

Ακολουθούν Φωτογραφίες από την κινητοποίηση και δυο video










Το πρώτο είναι Video αναγνώστη μας και τραβήχτηκε χθες μέσα στο νηπιαγωγείο.



Το δεύτερο Video είναι από την σημερινή κινητοποίηση των γονιών στο δεύτερο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών.



24 σχόλια:

  1. Λοιπον για την καταληψη δεν συμφωνω ,τελος παντον αυτο ειναι μεγαλο θεμα...Τωρα ,γνωριζοντας το χωρο την ευθυνη φερει η δασκαλα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,γιατι ας μας πει η κυρια αυτη(δεν ξερω καν το ονομα της)ξερει ποσα απο τα παιδια την κοπανε απο τα αραια καγκελα που περιστηχιζουν το σχολειο και κανουν ζημιες ολογυρα στα σπιτια? γνωριζει τα ΄΄αθωα΄΄ παιχνιδακια των παιδιων του δημοτικου σε απομερα μερη?γνωριζει το πλουσιο λεξιλογιο των παιδιων οταν προαυλιζονται,νομιζω οτι δεν τα ξερει γιατι εχει το νου της στα νηπια απενατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κα Βασιλοπουλου το μονο που κοιταει ειναι την παρτη της και πως θα διατηρησει τα κονε της (στην Καλαματα),σιγα μην υποστηριξη την νηπιαγωγο του σχολειου της.Οταν θα την αφησει η μυτη-που της κοβει τη θεα- να δει οτι οι γονοις ξερουν ποια νηπιαγωγος κανει καλυτερα τη δουλεια της ισως ειναι πολυ αργα γι'αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κανέναν -προφανώς- δεν πέρασε από το μυαλό ότι δεν έχουν λόγο, δεν τους πέφτει λόγος, δεν έχουν αρμοδιότητα, ούτε καν συμβουλευτική, να ανακατευτούν με την Υπηρεσιακή υπόθεση της Νηπιαγωγού. Επίσης, προφανώς, σε κανέναν δεν πέρασε από το μυαλό, ότι παρανόμησαν καταλαμβάνοντας το Νηπιαγωγείο και εμποδίζοντας της λειτουργία του.
    Και -αυτό κι αν είναι προφανές- ουδείς θα αντιληφθεί τα άτοπα που διέπραξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσείς σαν γνήσιος νεοέλληνας μας λέτε ότι αν κάποιο έγκλημα υποπέσει στην αντίληψη μας δεν έχουμε λόγο ούτε αρμοδιότητα να επέμβουμε... Αυτή κενή περιεχομένου τυπολατρική αντίληψη των ναρκομένων ψευτοδημοκρατών διέλυσε την Ελλάδα...

      Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρώην Διαχειριστής12 Οκτωβρίου 2012 στις 6:33 μ.μ.

    Οι γονείς κ. Πλάταρε έχουν άλλη άποψη για το θέμα της Διωκόμενης νηπιαγωγού. Υην θέλουν στο σχολείο, την θέλουν να διδάξει τα παιδιά τους, την θέλουν γενικά γιατί προφανώς κάνει πολυ καλά την δουλειά της.
    Στην πρώτη τους επιστολή στον κ. Κλάδη το λένε ξεκάθαρα.
    Σας παραθέτω το απόσπασμα:
    "Από την προηγούμενη χρονιά που ήρθε στο σχολείο μας η κ. Αντωνία έχει προσφέρει με τρόπο μοναδικό τα μέγιστα όσον αφορά την συμπεριφορά την κοινωνικοποίηση και την μάθηση στα παιδιά μας ώστε να πάρουν γερές βάσεις και να ενταχθούν αύριο στην κοινωνία μας ως άξιοι αντικαταστάτες της γενιάς που εμείς τώρα διανύουμε!

    Την εξέλιξη των παιδιών μας την βλέπουμε εμείς, κάθε μέρα που περνά και γίνονται πιο συνεργάσιμα πιο αυτόνομα μέσα στο σπίτι. Η δε πρόοδος τους στα πρώτα τους βήματα της μηχανικής της γραφής, της ζωγραφικής του παιχνιδιού και της συνεργασίας μαζί μας μας αφήνει έκπληκτους."

    Νομίζω λοιπόν ότι ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ εχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση.
    ΔΗΛΩΝΟΥΝ Πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτήν, δηλώνουν υποστήριξη στο πρόσωπο της.
    25 γονείς... και αν βάλουμε μαζί και τους / τις συζύγους 50 άτομα.
    Είναι άραγε ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΙ που την θέλουν????
    Είναι άραγε Παράφρονες που έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στην διωκόμενη δασκάλα???
    Είναι άραγε ψυχοπαθείς που εμπιστεύονται αυτλή τη δασκάλα???????
    Λέτε να θέλουν οι γονείς να κινδυνεύουν τα παιδιά τους από την "κακή" δασκάλα???????
    Προφανώς και οχι. Γιατί λοιπόν να μην εισακουστεί η άποψη και η εμπιστοσύνη που έχουν 25 γονείς για την δασκάλα από τον κ. Κλάδη???
    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν λέω αν η Διευθύντρια κλπ κάνουν ή όχι σωστά την δουλειά τους. Δεν έχω άποψη, δεν ξέρω, δεν λέω.
    Ζητήθηκε πάντως η δική τους πλευρά για τα όσα καταγγέλονται και αρνήθηκαν να την εκφράσουν.
    Οι ίδιοι οι γονείς του "ατακτου" νηπίου που πέρασε απο το συρματόπλεγμα στο προαύλιο του Δημοτικού δήλωσαν οτι το θέμα θεωρείται λήξαν μετα τις εξηγήσεις που δέχτηκαν απο την δασκάλα.
    Συνεπως Δεν υπάρχει θέμα. Γιατί κάποιοι το πήγαν παρακάτω????

    θεωρώ ότι ο κ. Κλάδης ΠΡΕΠΕΙ να λάβει πάρα πολύ σοβαρά την άποψη - Γνώμη που έχουν τόσοι γονείς. ΟΛΟΙ οι γονείς που έχουν παιδιά σε αυτό το νηπιαγωγείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι εμενα πηρε το αυτι μου οτι βολευει πολυ την Κα Βασιλοπουλου να φυγει η συναδελφος της?Δεν την αντεχει τη συγκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΦΤΙ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στάλθηκε σήμερα επιστολή απο τους γονείς στον Κο Κλάδη στην Καλαμάτα και στον Κο Μίσθο στην Τρίπολη στην οποία ζητούν την απαλαγή απο τα καθηκοντά της ώς διευθύντρια της Κα Βασιλοπούλου μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ.Γιά να δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα 25 παιδιά και οι 50 γονείς δεν πιστεύω πως ειναι τρελοί ξερουν πολυ καλά ποια κανει τη δουλειά της και ποια όχι. Τα παιδιά μπορούν να κρίνουν και να ξεχωρίσουν καλύτερα απο εμάς...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή για να καταλάβω: Έχουμε στα φιλιατρά ένα νηπιαγωγείο, το οποίο απασχολεί ΤΡΕΙΣ νηπιαγωγούς, και έχει δύο τμήματα. Ένα ολοήμερο και ένα κλασσικό. Εκ των οποίων το ένα τμήμα υπολειτουργεί, καθώς η μία νηπιαγωγός " χτυπάει κατα συρροή αναρρωτικές" όπως πληροφορούμαι. Με συνέπεια, να επιβάλεται τα παιδιά που υποχρεούνται νηπιακής εκπαίδευσης , να μην την λαμβάνουν όπως θα έπρεπε.Και βγαίνει ένας παπάρας αναγνώστης να δηλώσει πως οι γονείς δεν έχουν λόγο??? έτσι μας έχουνε πείσει ειδικά ΕΔΩ στην επαρχία!!! πως η νηπιαγωγούλα, επειδή ξέρει να συντάσσει μία επιστολή, έχει και εξουσία. Για ξεσκονίστε κύριοι τους νόμους -υπάρχουν ακόμη γραμμένοι- για την επιβεβλημένη ευθύνη ορισμένων επαγγελμάτων... και για ξεσκονίστε και τις ψυχές σας για το ποιός είναι εκπαιδευτικός , και ποιός λαμόγιο που προσβλέπει μονάχα στον μισθουλάκο του. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥΣ ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Ως ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΜΠΟΥΓΑΔΑ?????ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ????ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΤΙς ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ????? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΕΥΘΗΝΤΡΙΑ????? ΚΑΙ Η ΕΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ????? ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν υπάρχει τρύπα στο φράχτη ποιος είναι υπεύθυνος; Αν δεν έχει ολοκληρωθεί η ΕΔΕ γιατί απομακρύνθηκε η κα Χριστοπούλου; Αληθεύει ότι οι δύο μόνιμες δασκάλες του νηπιαγωγείου εναλλάξ εδώ και χρόνια παίρνουν αναρρωτικές άδειες και φορτώνουν συστηματικά τη δουλεία τους στην αποσπασμένη, τρίτη, κάθε φορά, δασκάλα; Ποίος χορηγεί αυτές τις αναρρωτικές άδειες; Πόσοι ακόμα γνωρίζουν και ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ; Αληθεύει ότι οι παλιές δασκάλες ενοχλήθηκαν επειδή η νέα δασκάλα τους είπε ότι δεν μπορεί να κρατάει τμήματα με σαράντα παιδιά μόνη της; Γιατί τις συγκαλύπτει ο κ. Κλάδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η τοποθέτηση του πρώην Διαχειριστή είναι η πλέον σωστή.
    Όλοι μας θέλουμε την κ Χριστοπούλου. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτήν. Καλύτερα αυτή παρά η Βασιλοπούλου.
    Και επειδή δεν γνωρίζει, του λέω ότι αυτό που γράφει κάποιος για μπουγάδα ισχύει. Είχε πάρει και το παιδί μου στο σπίτι της η κ Βασιλοπούλου για να απλώσει την μπουγάδα της.
    Αυτά πρέπει να τα μάθει όλα ο Κλάδης και να την στείλει σπίτι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......
    ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.............ΩΡΑΙΑ ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΡΙΕΡΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο Κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΙΟΥ-ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η Ε.Δ.Ε. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ας πούμε ότι αυτό που λέτε ισχύει. Τι διάολο; Και οι 25 γονείς έχουν αναπτύξει σε 20 μέρες τόσο δυνατή και έντονα φιλική σχέση με την καινούρια δασκάλα κ. Χριστοπούλου που τοποθετήθηκε σε αυτή την θέση πρίν 20 μέρες;
    Λίγο δύσκολο δεν το βλέπετε; Γιατί όλοι οι γονείς λένε στο video ότι είναι ενωμένοι.
    Το ίδιο δήλωσε αναγνώστης μας που μας ευχαρίστησε για το ρεπορτάζ και τα video που δημοσιεύσαμε.
    Εδω το ευχαριστήριο μήνυμα: http://filiatranews.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8245.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ Η Κ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΕΙΧΑΜΕ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ; ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΖΙΤΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ! ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΕΡΙΕΡΓΩ ΠΩΣ Η Κ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ. ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η Ε.Δ.Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εξω απο την καταληψη στο νηπιαγωγειο ηταν και Φιλιατρινοι που δεν εχουν παιδια σε αυτο! μηπως υπαρχει σκοπιμοτητα να δυσφημιστει το σχολειο; αναρωτιεμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εφοσον η κα Βασιλοπουλου θελει να παιρνει τα παιδια και να τα πηγαινει στο σπιτι της για να κανει μπουγαδα ασ κατσει σπιτακι της... Αχ μωρη κακομοιρα!!!Κουνια που σε κουναγε...βριστε την ρεεεεεεεεεεεεεε...καλα τη=ις κανετε της Κα Βασιλοπουλου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αρκεί κάποιος να ερευνήσει τις αναρρωτικές άδειες που έπαιρναν οι δασκάλες του σχολείου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.