Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ.Κουκούτση

Για ποιο λόγο καταθέτει μήνυση κατά του του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ.Κουκούτση, ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας, Πέτρος Κωνσταντίνου

Μήνυση και αγωγή κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση καταθέτει το μεσημέρι της Τετάρτης ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας και συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Πέτρος Κωνσταντίνου για το επεισόδιο που σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

Ο κ. Κωνσταντίνου κατηγορεί τον ............

κ. Κουκούτση για επίθεση εις βάρος του ιδίου, όσο και κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου και του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας και Ένωσης Μεταναστών Εργατών Τζαβέντ Ασλάμ.

Με τη μήνυσή του ο κ. Κωνσταντίνου ζητά την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Δ.Κουκούτση.

Το επεισόδιο

Οι τρεις τους βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο της Βουλής και είχαν μόλις εξέλθει από το γραφείο του προέδρου του Κοινοβουλίου κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον οποίο επέδωσαν ψήφισμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση αντιφασιστικού συλλαλητηρίου.

Ο κ. Κουκούτσης, σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στην μήνυση που κατατίθεται σε βάρος του, επιτέθηκε "με προπηλακισμούς και χειροδικία, απειλώντας με χαρακτηριστικές χειρονομίας για μαχαίρωμα και κόψιμο του λαιμού".

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε χαρακτηρίσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, "εμπρηστή της ΜΑΡΦΙΝ" και τον κ. Ασλάμ, "καταζητούμενο από την Ιντερπόλ για δουλεμπορία".

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει, ανέφερε πως πέταξε "με τις κλοτσιές από το ελληνικό κοινοβούλιο τον εμπρηστή και όχι μόνο της "ΜΑΡΦΙΝ" αρχηγό της Ανταρσίας Κωσταντίνου και τον πρόεδρο των "λαθροπακιστανών" και καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ για διακίνηση "λαθρομεταναστών" Αslam".

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στα δικαστήρια.

4 σχόλια:

  1. ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος εβαλε τον πακιστανο στην ελληνικη βουλη????? με ποιο δικαιωμα????????? πατε καλα ρε? καλα τους εκαναν!να αγιασουν τα χερια τους.Και μετα ψαχνοντε γιατι ειναι τριτο κομμα η χρυση αυγη...Α ρε προδοτες Συριζεοι που θα παει,θα ερθει και η δικη σας σειρα για κρεμασμα!Προδοτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο φασισμός!
    Στην κατοχή Τάγματα Ασφαλείας είχαν μόνο η Καλαμάτα, ο Μελιγαλάς και οι Γαργαλιάνοι...
    Λυπάμαι βαθύτατα που εν έτη 2012 τα Φιλιατρά φασίζουν άσχημα.
    Αίσχος και καταισχύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΟΚΙΝΟΣ η ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΑΥΡΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.