Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σύσκεψη Κόλλια με αντιδημάρχους για την είσπραξη οφειλών

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γραφεία του Δήμου με τη συμμετοχή του Δημάρχου Κώστα Κόλλια, των Αντιδημάρχων οικονομικών Γεωργίου Σαμπαζιώτη και διοικητικών Στάθη Ανδρινόπουλου, της εντεταλμένης Συμβούλου Μαρίας Πανουσοπούλου και αρμοδίων Υπαλλήλων του Δήμου με θέμα την εντατικοποίηση της διαδικασίας είσπραξης των οφειλών προς το Δήμο.

Όπως είχε τονίσει ο Δήμαρχος στην .............

τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όχι μόνο οι πραγματικές ανάγκες του Δήμου αλλά και λόγοι ισονομίας και δικαιοσύνης μεταξύ των πολιτών επιβάλουν σε όλους την εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων αξιοποιώντας και τις δυνατότητες ρύθμισης των οφειλών τους.
Ο Δήμος κατανοώντας την οικονομική συγκυρία δεν έχει ακολουθήσει «φορομπηχτική» πολιτική, είναι όμως υποχρεωμένος να επιδιώξει την είσπραξη των οφειλομένων με κάθε νόμιμο μέσο.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις κατά Δημοτική Ενότητα ενώ προγραμματίζεται και συνάντηση με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών του Δήμου μας.

5 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ,
    δεν μπορεις ουτε εσυ ουτε οι βαρυγδουποι συμβουλοι σου να διοικησεις.
    Βαλε τον υπερδημαρχο να σου λυσει τα προβληματα..
    Εσεις το μονο που μπορειτε,ειναι να πηγαινετε στις 11 το μεσημερι στο Δημαρχειο και να ασχολεισθε μονο με τις εφημεριδες και τα ραδιοφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτω τα χέρια απο τον δημαρχο μας
      Καιρός είναι να πληρώσουν όλοι
      Και θα πληρωσουν ολοι

      Διαγραφή
  2. Καιρός είναι να πληροσου όλοι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιρός είναι να πληρώσουν και η κυφεινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΕΟΦΕΙΛΈΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ Κοι ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΕ.
    ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑΚΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.