Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Κυπαρισσία. Μπαράζ κλοπών προχθές το μεσημέρι…

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις οικίες παραβίασαν και έκλεψαν άγνωστοι δράστες προχθές το μεσημέρι στην Κυπαρισσία. Εντύπωση, δε, προκαλεί το γεγονός ότι τα σπίτια στα οποία «μπουκάρισαν» δεν ήταν μονοκατοικίες ή ισόγεια, αλλά διαμερίσματα σε πολυκατοικίες και οροφοδιαμερίσματα.
Οι δράστες που- από μαρτυρίες γειτόνων- φέρονται να είναι αθίγγανοι και αθίγγανες «βούτηξαν» χρυσαφικά, κοσμήματα αξίας, λίρες και χρηματικά ποσά, ενώ έδρασαν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Θύμα των κακοποιών στοιχείων έπεσε και ο ..............

αντιδήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο οποίος απουσίαζε εκτός πόλεως, την οικία του οποίου παραβίασαν.
Νωρίτερα είχαν παραβιάσει διπλανή οικία τρεις αθίγγανες, τις οποίες είδε έξω από την πόρτα του σπιτιού του ο γείτονάς του, χωρίς ωστόσο να έχει αντιληφθεί τι συνέβη. Η οικία του αντιδημάρχου Τριφυλίας και η διπλανή που παραβιάστηκαν γύρω στις 12 το μεσημέρι βρίσκονται στην περιοχή της Αμαθούντας.
Λίγο αργότερα, παραβίασαν διαμέρισμα σε πολυκατοικία στην περιοχή της Αποβάθρας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, την οικία του αντιδημάρχου και τη διπλανή του φέρονται να παραβίασαν τρεις αθίγγανες, και από αυτές αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας, ενώ «βούτηξαν» και κάποια άλλα μικρά αντικείμενα και είδη ρουχισμού που βρήκαν μπροστά τους. Στην οικία του αντιδημάρχου δεν είχαν ανακατέψει τα πράγματα για να βρουν τη λεία τους, όμως στο διπλανό σπίτι είχαν ψάξει σχεδόν τα πάντα (ντουλάπες, συρτάρια κ.ά.) και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Από το διαμέρισμα, στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Αποβάθρας, οι δράστες που, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, φέρονται να είναι αθίγγανοι, έκλεψαν κοσμήματα, χρυσαφικά και λίρες που βρήκαν σε ένα κουτάκι, αλλά δεν έψαξαν σε άλλα δωμάτια, ντουλάπες ή συρτάρια.
Η Αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία από τους χώρους και, μάλιστα, έχει βρει και αποτυπώματα, ενώ θεωρείται σημαντικό στοιχείο ότι μάρτυρας είδε και έχει ενημερώσει πως η μία γυναίκα είχε τατουάζ στο χέρι, το οποίο και περιέγραψε στους αστυνομικούς.

Του Ηλία Γιαννόπουλου - Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.