Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Φιλιατρά: Εμφανίστηκαν ξανά φόλες στην πλατεία

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο

Επανεμφανίστηκαν στην πλατεία των Φιλιατρών φόλες που πέταξαν ανθρωποειδή με "θύμα" αυτή την φορά ένα αθώο σκυλί που είχε την ατυχία να την φάει και που σπαρταρούσε επι ώρα μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Το απάνθρωπο σκηνικό έγινε σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News γύρω στις 4:30 - 5:30 το πρωί όπου και το σκυλί κατέληξε στην πλατεία λίγο παραπάνω από το γνωστό κατάστημα με παγωτά της πόλης μας.

Η κ. Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου που είναι ...........

γνωστή για την αγάπη της στα ζώα και επικεφαλής μιας ομάδας που έχει αναλάβει την φροντίδα και την στείρωση τους μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν κατέφυγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός ενώ αυτοκίνητο του Δήμου το περιμάζεψε το πτώμα του άτυχου σκυλιού από την πλατεία.
Σύμφωνα με την ίδια την κ. Κανελλοπούλου, καταστηματάρχης της πλατείας περίπου στις 4:30 το πρωί βγήκε από το μαγαζί του για να ταϊσει τα αδέσποτα και όπως είπε ήταν όλα εντάξει χωρίς κανένα πρόβλημα. Γύρω στις 5:30 ο μαγαζάτορας που ξαναβγήκε παρατήρησε ότι ένα ζώο έτρεμε ολόκληρο και ένα άλλο έκανε εμετό. Σημάδι που σημαίνει οτι κάποια φόλα έφαγε.

Το ίδιο σκυλί σύμφωνα με τις πληροφορίες λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε να κείτεται νεκρό επάνω στην πλατεία.
Ωστόσο βρέθηκε ένα μικρό ωμό κομμάτι κρέας το οποίο παρέδωσε στην κ. Κανελλοπούλου πολίτης των Φιλιατρών και το οποίο θα δοθεί για ανάλυση προκειμένου να βρεθεί αν είναι φόλα ή όχι.

Θυμίζουμε την προ-διετίας περίπου ανάλογο περιστατικό με φόλες (κλίκ) έγινε πάλι στα Φιλιατρά με εκείνη την φορά 14 σκυλιά νεκρά.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι το δηλητήριο που βγαίνει στους αφρούς του στόματος του ζώου μένει στο περιβάλλον για 6 εβδομάδες και δεν πλένετε με νερό!!!!
Ενα παιδάκι μπορεί να πέσει στην πλατεία στο σημείο εκείνο και επειδή είναι παιδάκι που συνήθως δεν πλένουν τα χέρια τους μπορεί να τα βάλουν στο στόμα τους.
Το ανθρωποειδές κτήνος που πέταξε την φόλα σκέφτηκε άραγε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;
Το ακόμα χειρότερο... Σκέφτηκε το ανθρωποειδές κτήνος ότι το κομματάκι κρέας με το δηλητήριο που πέταξε για να το φάει το σκυλί μπορεί να το βρεί ένα παιδάκι και να το βάλει στο στόμα του και... την συνέχεια δεν θέλουμε καν να την φανταστούμε....

Να σημειώσουμε ότι στον χώρο του πάρκου (πίσω από τα παγκάκια) βρέθηκε νεκρό και ένα περιστέρι πιθανόν δηλητηριασμένο.

Δείτε και φωτογραφίες από την πιθανή φόλα που βρέθηκε αλλά και του νεκρού περιστεριού.


9 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ στον ιδιώτη που με ειδοποίησε αφου έπαθε σοκ οταν πέρναγε απο την πλατεία για δουλειές. Το άτομο αυτό ήρθε μαζί μου στην αστυνομία για την καταγγειλία. Κ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EYXOMAI AYTO TO TERAS POY ERIXE TIS FOLES NA TOY SYNBEI OTI XEIROTERO YPARXEI STHN ZWH AYTH... KAI NA MHN MPOREI NA KANEI TIPOTA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πολιτισμός ενός ανθρώπου δεν εφαίνεται μόνο στο αν το σπίτι του είναι καθαρό και δεν έχει "τρίχες" από ζώα. Ο πολιτισμός ενός ανθρώπου φαίνεται στην καθημερινότητά του. Στον τρόπο που φέρεται στους συνανθρώπους και τα πλάσματα που τον περιτρυγιρίζουν. Υπάρχει και η λέξη σεβασμός που πάρα πολλοί ανεγκέφαλοι την αγνοούν συνηδειτά.Μερικοι τα αδεσποτα τα ονομαζουν "κοπροσκυλα".Τα "κοπρόσκυλα" όπως αποκαλέστηκαν τα αδέσποτα, τα έκαναν "κοπρόσκυλα" άνθρωποι σαν εσένα και οι όμοιοί σου που έχουν κάποιο σκύλο, τον παίζουν ή τον χρησιμοποιούν (για κυνήγι, φύλακα ή ακόμη και σε κοπάδια) και αφού τον βαρεθούν ή δεν τον χρειάζονται πια τον αμολάνε έξω (αυτό είναι το αδέσποτο αμόρφωτε αγροίκε). Οπως επίσης "κοπρόσκυλα" γίνονται από την αναισθησία των ολοκληρωτικά ηλιθίων ανθρώπων (που μακάρι να έτρωγαν φόλες να ησυχάζαμε από τη βλακεία, την ημιμάθεια και τη κακία τους) όταν αφήνουν τα σκυλιά τους να κάνουν τη βόλτα τους αστείρωτα και γεμίζει ο τόπος κουταβάκια τα οποία έχουν το θράσος να ξεφορτώνονται δημιουργόντας προβλήματα στο ζωντανό τους, τους γειτόνους και την κοινωνία, πράττοντας ουσιαστικά έγκλημα κατά του δικαιώματος της ζωής. Πριν λοιπόν ανοίξει κανείς το πανβλακώδες στοματάκι του ας κάνει μια προσπάθεια να το βουτήξει στο μυαλό του πρώτα, που μάλλον δεν έχει άλλα δεν βλάπτει να προσπαθήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΗ ΠΡΑΞΗ...ΡΗΧΝΟΥΝ ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΨΥΧΕΣ.. Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΒΛΕΠΕΙΣ.. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΗ.. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΕΙΧΝΕΙ Η" Ο ΔΗΜΟΣ.. Η" ΚΑΠΙΟΙ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙΣ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ.. ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.. ΤΙΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ... ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΡΕ ΑΛΗΤΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΡΙΧΕΣ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ... ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ.. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΦΤΑ... ΤΟΤΕ... ... .... ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΔΕΥΕΡΟΛΕΠΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντρέπομαι που ζω ανάμεσα σε ανθρώπους(;) που ρίχνουν φόλες σε αυτά τα αγνά πλάσματα, που τους δίνεις ένα ποτήρι νερό και δίνουν τη ζωή τους από ευγνωμοσύνη.
    Μας αξίζουν τα χειρότερα αν δεν ξαναγίνουμε άνθρωποι.
    Ο Θεός να μας δώσει φώτιση, τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχός βρέθηκε και το δέυτερο σκύλι που αναφέρετε, πεθαμένο κοντά στην Εθνική Τραπεζα!! Κακό θάνατα να έχει αυτό το κτήνος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ,ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ??ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.