Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Αποστέλλονται ακόμη 500.000 εκκαθαριστικά-«βόμβες»

Σε περίπου 1500 ευρώ ανέρχεται, κατά μέσο όρο, ο φόρος που καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι με βάση τα σχεδόν 500 χιλιάδες εκκαθαριστικά που αποστέλλει εντός της εβδομάδας η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Οι φορολογούμενοι που θα παραλάβουν τα ...........

330.000 χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα αυτής της νέας παρτίδας θα πρέπει να εξοφλήσουν από έναν έως και τρεις διαφορετικούς φόρους μαζί, είτε εφάπαξ μέχρι το τέλος Ιουλίου, είτε σε τρεις δόσεις εκ των οποίων η πρώτη επίσης μέχρι το τέλος Ιουλίου, η δεύτερη μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και η τρίτη μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2012. Με την έκδοση της νέας αυτής, τρίτης κατά σειράς, «παρτίδας» εκκαθαριστικών, οι φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που έχουν εκκαθαριστεί φτάνουν πλέον το 1,4 εκατομμύρια.

Υπολείπονται προς εκκαθάριση τουλάχιστον άλλες 4,3 εκ. δηλώσεις πολλές από τις οποίες αναμένεται επίσης να εκκαθαριστούν εντός του μήνα ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν ο αριθμός των φορολογουμένων των οποίων οι δηλώσεις θα εκκαθαριστούν από τον Αύγουστο και μετά και οι οποίοι θα υποχρεωθούν να καταβάλουν τα υπέρογκα χαράτσια υποχρεωτικά σε δύο δόσεις ή ακόμη και εφάπαξ!

Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.