Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώνονται οι εργασίες προετοιμασίας για την εγκατάσταση του Μαγνητικού και Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ικανοποιητικά και με ταχύς ρυθμούς κινούνται οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου στον οποίο θα εγκατασταθεί ο Μαγνητικός Τομογράφος στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας προϋπολογισθείσας δαπάνης 1.000.000 €.

Την επόμενη εβδομάδα η ανάδοχος εταιρεία τοποθετεί τον μαγνητικό κλωβό και στις 5 Ιουλίου θα εγκατασταθεί στο σύνολο του ο μαγνητικός τομογράφος.
Επίσης την άλλη εβδομάδα γίνεται η .......

εγκατάσταση του νέου αξονικού τομογράφου προϋπολογισθείσας δαπάνης 450.000 €. Ο νέος εξοπλισμός έρχεται να αντικαταστήσει τον παλαιάς τεχνολογίας αξονικό τομογράφο που λειτουργεί 12 χρόνια με αποτέλεσμα να παρουσιάζει συχνά λειτουργικά προβλήματα.

Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκαν και οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την προμήθεια μαστογράφου προϋπολογισθείσας δαπάνης 350.000 € και τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Πελοποννήσου η προέγκριση για την υπογραφή της σύμβασης.

Messinia Portal

ΣΧΟΛΙΟ
Στην Τριφυλία και μάλιστα στο Νοσοκομείο ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχει αξονικός τομογράφος; Τόσο το ενδιαφέρον των πολιτικών για έναν αξονικό και έναν μαγνητικό τομογράφο στο νοσοκομείο;
Χώροι υπάρχουν να μπει. Ακόμα και αν δεν χωράει στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας μπορούν ΑΝΕΤΑ να τοποθετηθούν στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών τόσο ο Αξονικός όσο και ο μαγνητικός έτσι ώστε να μην χρειάζεται η μεταφορά ασθενών στην Καλαμάτα στο νοσοκομείο ή ακόμα χειρότερα σε ιδιώτη.
Επιτέλους ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΟ για το νοσοκομείο. Μην περιμένετε κ Μποζο το μάνα εξ ουρανού.

2 σχόλια:

  1. στα 5 πρωτα νοσοκομεια της Ελλαδας εβαλε ο ανεκδιηγητος λοβερδος το νοσ, καλαματας. Για εναν υπερηχο στα επειγοντα περιμενα 5,5 ωρες.φανταστειται τα αλλα νοσοκομεια τι γινεται,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αξονικος στα φιλιατρα. Το αλλο με τον τοτο το ξερεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.