Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Πέμπτη 24 Μαΐου και ώρα 13:30 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Την πρόσκληση υπογράφει ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Σαμπαζιώτης και σε αυτήν περιλαμβάνονται τα παρακάτω θέματα:


1) Ορισμός δικηγόρου για την άσκηση έφεσης κατά της αριθ. 14/2012 απόφασης Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας.

2) Ορισμός δικηγόρου προς εκπροσώπηση του Δήμου Τριφυλίας στη συζήτηση της από 23-02-2012 έφεσης που έχει υποβάλει ο Δήμος Τριφυλίας κατά της αριθ.56/2011 οριστικής αποφάσεως Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας.

3) Επικύρωση αποτελεσμάτων κληρώσεων για την ανάδειξη Επιτροπών του Δήμου, οι οποίες απαρτίζονται από Δημοτικούς Υπαλλήλους.

4) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Στόμιο» της Τ.Κ. Φιλιατρών για την τοποθέτηση αυτοκινούμενης καντίνας.

5) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Καρτελά» της Τ.Κ. Κυπαρισσίας για την τοποθέτηση αυτοκινούμενης καντίνας.

6) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Σεργιάνι» της Τ.Κ. Κυπαρισσίας για την τοποθέτηση αυτοκινούμενης καντίνας.

7) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Γιαννίτσαινα» της Τ.Κ. Κυπαρισσίας για την τοποθέτηση αυτοκινούμενης καντίνας.

8) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Βλάχου» της Τ.Κ. Κυπαρισσίας για την τοποθέτηση αυτοκινούμενης καντίνας.

9) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Μπραζέρι» της Τ.Κ. Καλού Καλού Νερού για την τοποθέτηση αυτοκινούμενης καντίνας.

10) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Αϊ Λαγούδι» της Τ.Κ. Κυπαρισσίας για την εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής ή την τοποθέτηση ομπρελών και ανακλίντρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.