Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ «βλέπει» η JP Morgan

Μια κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ «βλέπει» ως την πιο εφικτή εξέλιξη για την ελληνική πολιτική σκηνή η JP Morgan.

Ο γνωστός επενδυτικός οίκος, στο τελευταίο του report για την Ελλάδα, δεν κρύβει τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με τους ειδικούς του να τονίζουν πως ακόμα και μετά το νέο πακέτο διάσωσης υπάρχει ένα 20% πιθανότητα η Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη μέσα στον επόμενο χρόνο, ενώ ανεβάζουν στο 33% την πιθανότητα για εκδήλωση κοινωνικών αναταραχών που μπορούν ακόμα και να … «υπονομεύσουν τις μεταρρυθμίσεις».

Μάλιστα υπάρχει και το χειρότερο σενάριο που .........

λέει πως «σε περίπτωση που η δημόσια αντιπαράθεση στα μέτρα λιτότητας αυξηθεί δραματικά, υπάρχει 50% πιθανότητα η Ελλάδα να φύγει από την ευρωζώνη», σύμφωνα με το protothema.gr

Σε πολιτικό επίπεδο η JP Morgan θεωρεί πως σε ποσοστό 90% θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με 67% πιθανότητα να συνεχιστεί κατόπιν αυστηρά η εφαρμογή μέτρων λιτότητας.

Market beast

ΣΧΟΛΙΟ
Χαλάστε τα σχέδια αφανισμού της Ελλάδας που θέλουν τα κόμματα του μνημονίου. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι αδίστακτοι, έχουν πουληθεί στους διεθνείς τοκογλύφους, και θέλουν να αφανίσουν την Ελλάδα.
Στις εκλογές ρίχτε μαύρο σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Λάος (και οι τρείς ψήφισαν μνημόνιο) και ψηφίστε αντιμνημονιακά κόμματα όπως "Ανεξάρτητοι Έλληνες" Πάνο Καμμένο (Δεν έχει ψηφίσει τίποτα απολύτως από μνημόνια και εφαρμωστικούς) και Χρυσή Αυγή.
Κάντε την βρωμιάρα του Βερολίνου αλλά και τους διεθνείς τοκογλύφους να βλέπουν εφιάλτες το βράδυ των εκλογών.
Δώστε σε όλους να καταλάβουν ότι οι Έλληνες αποφασίζουν για την ζωή τους και όχι οι τοκογλύφοι με τις μαριονέτες τους (Βενιζέλο και Σαμαρά).
Στις εκλογές ψηφίστε Ελλάδα. Ψηφίστε Έλληνες πατριώτες που αρνήθηκαν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και να την θέσουν υπό Γερμανική κατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.