Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Σχιματίζει κοινοβουλευτική ομάδα ο Πάνος Καμμένος.

Κοινοβουλευτική ομάδα στην Βουλή σχηματίζει από σήμερα το κόμμα του Πάνου Καμμένου "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" αφού στην παράταξη του Πάνου Καμμένου προσχώρησε σήμερα με επίσημη ανακοίνωση ο Ανεξάρτητος βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης.

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου, πραγματοποιήθηκε σήμερα 2 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος συνάντηση με τον ανεξάρτητο βουλευτή Βοιωτίας κ. Μιχάλη Γιαννάκη.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο βουλευτής............

Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στις αρχές του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως εκφράσθηκαν στην ιδρυτική διακήρυξη και δήλωσε την ένταξη του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εκφράζοντας και την βούληση της Διοικούσας Επιτροπής ευχαρίστησε τον Μιχάλη Γιαννάκη για την απόφαση του να ενταχθεί στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και του ζήτησε λόγω της εμπειρίας του να αναλάβει την ευθύνη και την θέση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος και του επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.
Ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Πάνο Καμμένο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και αποδέχθηκε να δώσει τον εκλογικό αγώνα με όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Βοιωτία, όσο και σε όλη την Ελλάδα από την θέση του Γεν. Γραμματέα του κόμματος.

Λόγω των αυξημένων αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τη θέση του Γεν. Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, οι δύο άνδρες συμφώνησαν ο πρώτος γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Γιαννάκης, να καταλάβει τη 2η εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

4 σχόλια:

  1. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως ειχε πολυ κοσμο στα εγκαινια των γραφειων σημερα. Πρωτη σειρα η Κουντουρα (ατελειωτη), η βικυ βουλβουκελη (οσοι εβλεπαν κοντρα την ξερουν, εφυγε μαζι με τον κουικ), (επισης πολυ ομορφη, καμμια σχεση με το πως φαινεται στο γυαλι), και...........ο Στελιος Διονυσιου. Ακουστηκε για βουλευτης στη Β Αθηνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και η εμπιστοσύνη είναι αξία που έχει εξαφανιστεί, είμαστε υποχρεωμένοι και είναι προς το συμφέρον μας να στηρίξουμε οποιοδήποτε κόμμα αντιμάχεται δημόσια το σύστημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ

    ΠΑΝ. Γ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.