Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Εθελοντική αιμοδοσία στον Άγιο Ιωάννη Φιλιατρών

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών, το πρωί της Κυριακής, μετά τη Θεία Λειτουργία! Πρόκειται για πολύ σημαντική και αξιέπαινη πρωτοβουλία και δείχνει εμπράκτως τη φροντίδα και την αγάπη της εκκλησίας για τους ανθρώπους και ιδίως για τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

Η αιμοδοσία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, αλλά, ταυτόχρονα, είναι ένα πολύτιμο δώρο ζωής! Όπως είπε στο «Θ» ο εφημέριος του Αγίου Ιωάννη, πατέρας Διονύσιος Καλογερόπουλος: «Πήραμε την πρωτοβουλία για την εθελοντική αιμοδοσία στο εκκλησιαστικό μας συμβούλιο, γνωρίζοντας τις ανάγκες που υπάρχουν και θέλοντας να σταθούμε αλληλέγγυοι στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας, με αυτή τη συμβολική προσφορά αγάπης. Ζητήσαμε την άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος μας έδωσε την ευλογία του για την αιμοδοσία.
Συνεργαστήκαμε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου .........

Κυπαρισσίας και το Αιματολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και την Κυριακή το πρωί, μετά τη Θεία Λειτουργία, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία. Καλούμε όλους τους ενορίτες μας, τους κατοίκους των Φιλιατρών και τα νέα παιδιά, να λάβουν μέρος. Θα δώσουν λίγο από το χρόνο τους, αλλά και αίμα πολύτιμο για την υγεία και τη ζωή συμπολιτών μας!».
Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία για εθελοντική αιμοδοσία είναι συνέχεια ανάλογων πρωτοβουλιών κατά το παρελθόν!

Θαρρος

4 σχόλια:

  1. MΠΡΑΒΟ .ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΔΟΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΜΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΑΙΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΟΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΣ ΠΟΤΕ ΑΙΜΑ ,ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΙΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ .......ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΧΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΚΩΣΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.