Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Θα μας πει κανείς ποιός βγήκε πρώτος;

Στις 240.000 εκτιμάται -σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από το ΠΑΣΟΚ- η συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες της Κυριακής.
Για την Ιπποκράτους ο αριθμός των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία για τον έοο πρόεδρο που έτρεχε σε μια κουρσα απόλυτα μόνος του την κρίνουν ιδιαίτερα ικανοποιητική ενώ ο ίδιος ο Ευ.Βενιζέλος μίλησε για «συγκινητικά» επίπεδα προσέλευσης!!!!
240.000 περίπου ψηφοφόρους τον αποκαλούν ...........

ικανοποιητικό αριθμό....!!!!!
Μιλάμε για το 1/3 των ψηφοφόρων του 2007 στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές. και αντι να πουν ότι πατώσαμε, πανηγυρίζουν κι όλας!!!!

Πάντως χθες στα Φιλιατρά, οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ εξελίχθηκαν σε τραγωδία, συντριβή, διασυρμό.
Το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ που είχε στηθεί στον πυρσό, (είχε και τις εκλογές του ο σύλλογος την ίδια ημέρα), περιελάμβανε τις πόλεις Φιλιατρά και Γαργαλιάνους.

Δυο πολύ μεγάλες πόλεις με πληθυσμό που ξεπερνά τις 11.000. Και από αυτές τις δυο πόλεις μόλις και μετά βίας έφτασαν τους 180 ψηφοφόρους.
Μάλιστα όπως μας μετέφερε άνθρωπος μας από τα Φιλιατρά πήγαν περίπου 150 άτομα και από τους Γαργαλιάνους περίπου 30 άτομα!!!!!!
Τρελή επιτυχία οι εκλογές!!!! Τόση επιτυχία δεν είχε ούτε ο Jefry Papandreos στην πρώτη του εκλογή από την βάση. Και που τότε ήταν και ο μόνος υποψήφιος.
Αλήθεια. Τελικά αναδείχτηκε νέος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ;

Πάντως τα τελικά αποτελέσματα θα τα ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ εντός της ημέρας.

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.