Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Έπεσαν οι υπογραφές για την προμήθεια μαγνητικού και αξονικού τομογράφου

Περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ θα ανέλθει το ύψος του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, με σημαντικές εξελίξεις να καταγράφονται σήμερα. Αυτές όπως σημείωσε ο Διοικητής Γιώργος Μπέζος αναφέρονται στις υπογραφές στις συμβάσεις που έπεσαν για την προμήθεια του νέου αξονικού και του μαγνητικού τομογράφου.

Τα δύο απαραίτητα μηχανήματα για κάθε ...............

νοσηλευτικό ίδρυμα θωρακίζουν και την Καλαμάτα με επάρκεια διαγνωστική, με τη δαπάνη να ανέρχεται στο ύψος του 1,5 εκατ. ευρώ. Μέσα σε δύο μήνες θα έχουν παραδοθεί τα μηχανήματα με βάση την συμβατική υποχρέωση των αναδόχων, ενώ από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου που θα τοποθετηθούν.

Σήμερα, παράλληλα από την πλευρά της Περιφέρειας και του κου Τατούλη ανακοινώθηκε και η προμήθεια και σε ύψους 650.000 ευρώ (μέσω ένταξης στο ΕΣΠΑ) κι άλλου αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Την ικανοποίησή του εξέφρασαν τόσο ο Μιχάλης Μιχαήλ όσο και ο Παναγιώτης Χρυσομάλλης με όλους να στέκονται στην σημαντική συνολική προσπάθεια και να ευχαριστούν ιδιαίτερα το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου της Καλαμάτας που δίνει καθημερινά και την ψυχή του στον αγώνα για την καλυτέρευση της υγείας.

BEST TV

4 σχόλια:

  1. Όταν η Καλαμάτα αγοράζει έστω και μέσω του ΕΣΠΑ Αξονικό και μαγνητικό τομογράφο και το νοσοκομείο Κυπαρισσίας περιμένει να πέσει το μάνα εξ ουρανού. Μην έχουμε μετά απορία γιατί η κεντρική διοίκηση θέλει να το κλείσει.
    Στην Τριφυλία δεν υπάρχει ούτε αξονικός ούτε μαγνητικός τομογράφος. Όχι μόνο στο Νοσοκομείο αλλά ούτε καν σε ιδιώτη όπως υπάρχει στην Καλαμάτα.
    Γιατί να μην υπάρχουν και στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας αυτά τα δυο ιατρικά μηχανήματα;
    Ενδιαφέρθηκε ποτέ κανένας να τα αποκτήσουν;
    Αντι να κινητοποιηθούν και να πάρουν και για την Κυπαρισσία Αξονικό και μαγνητικό τομογράφο, κάθονται και αναμένουν να βγάλουν ποδαράκια και να έρθουν μόνα τους.

    Αντί να λειτουργεί σαν νοσοκομείο, και να βάζει πρόγραμμα αγοράς ιατρικού εξοπλισμού (πχ. αξονικού και μαγνητικού) δείχνουν προς τα έξω ότι δεν ενδιαφέρονται και ότι λειτουργούν σαν ένα απλό Κ. Υ. και όχι σαν νοσοκομείο.
    Αλήθεια. Το νοσοκομείο Κυπαρισσίας τι τους θέλει τους δύο τίτλους; Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας;
    Δεν καταλαβαίνουν ότι ο δεύτερος τίτλος (κ.Υ.) κάνει ζημιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ.ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 300ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΩ.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΞΟΝΙΚΗ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ?ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.