Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Εκλαψαν και οι πέτρες στην κηδεία του 22χρονου Μπάμπη Σουρέτη.

Στην Αγκαλιά της Φιλιατρινής γης αναπαύεται από χθες το πρωί ο 22χρονος Χαράλαμπος Σουρέτης που έχασε την μάχη για την ζωή χτυπημένος από την Επάρατη νόσο.
Η νεκρόσημος ακολουθία εψάλη στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγία) Φιλιατρών και ο κόσμος που παρευρέθηκε για το στερνό αντίο ήταν τόσο πολύς που δεν χωρούσε μέσα στη Εκκλησία.
Βαρύς ο πόνος για την οικογένεια του και τους ..........

πολυπληθείς φίλους του έκανε τους πάντες να κλάψουν με μαύρο δάκρυ για το 22χρονο Αγγελούδι που έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του Τασία ο πατέρας του Γιώργος Σουρέτης τα αδέλφια του Χρήστος και Φώτης που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το Αγγελούδι της οικογένειας δεν θα το είχαν πια μαζί τους.

Ο Μπάμπης, ήταν παιδί αγαπητό στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους συνομήλικους φίλους του, αγαπητό στους καθηγητές και τους δασκάλους που τον είχαν μαθητή, δυνατό και διψασμένο για ζωή. Στάθηκε όμως άτυχος αφού χτυπήθηκε άσχημα από την μοίρα με μια ασθένεια η οποία δυστυχώς δεν έχει γιατρειά.

Όμως αυτός δεν το έβαλε κάτω. Το πάλεψε. Έκανε τα αδύνατα δυνατά να παραμείνει γαντζωμένος από την ζωή. Ακολούθησε κατα γράμμα την φαρμακευτική αγωγή που του πρότειναν και σε κάποιο βαθμό τα κατάφερε. Ήδη το καλοκαίρι που με την παρέα του είχαν σχηματίσει ένα μουσικό γκρουπάκι μοίρασαν απλόχερα το κέφι στους συμπολίτες τους. Το χειροκρότημα που εισέπραξαν τους έδωσε το δικαίωμα να ονειρεύονται για το μέλλον.

Ο Μπάμπης ήθελε να κάνουν κάποιες εκδηλώσεις και τον χειμώνα. Δυστυχώς όμως η αδυσώπητη μοίρα του τον ξαναχτύπησε δίνοντας του καίριο χτύπημα αυτή την φορά. Ο Μπάμπης το πάλεψε. Το πάλεψε μέχρι τελικής πτώσης. Στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία του στιγμή ήταν η μητέρα του Τασία και ο Πατέρας του Γιώργος προσπαθώντας να του δώσουν κουράγιο να συνεχίσει να παλεύει για να ξανακερδίσει την ζωή του.
Και δυστυχώς το πρωί της Τετάρτης έχασε οριστικά την μάχη του με τον θάνατο στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι η πομπή υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής με μαύρα περιβραχιόνια (ήταν μέλος της Φιλαρμονικής) η πομπή ξεκίνησε για το καινούριο νεκροταφείο για να του πουν μαζί το στερνό Αντίο.
Κατα την ώρα της ταφής δεν υπήρξε άνθρωπος που να μην ρίξει έστω και ένα δάκρυ συγκίνησης για τον 22χρονο Μπάμπη. Έκλαψαν μέχρι και οι πέτρες από την συγκίνηση, ενώ οι φίλοι του από το γκρουπάκι "Παραβάτες" όπου συμμετείχε είπαν το δικό τους αντίο στον Μπάμπη τους παίζοντας με τα μουσικά τους όργανα και τραγουδώντας την Φραγκοσυριανή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Φιλιατρινής γης που τον σκεπάζει.
Αντίο Μπάμπη. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Για μία ακόμα φορά η ομάδα διαχείρισης του Φιλιατρά News εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

12 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είναι αναπαυμένη η ψυχούλα του, που έφυγε τόσο νέος...Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια που τον στήριξε με τόση αγάπη στον δύσκολο αγώνα του...Ο Θεός να τους δίνει κουράγιο και δύναμη.
    Τα Φιλιατρά θα στερηθούν ένα νέο καλό και ταλαντούχο παιδί...
    Το αυθόρμητο συγκινητικό άρθρο σας, τιμά την μνήμη του, όπως του αξίζει...
    Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΚΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala pate kai bgazete fotografia thn khdeia tuo mikrou paidioy prospa8wntas na <> ?
    ELEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια φωτογραφία της κηδείας του παιδιού λες;
    Βλέπεις πουθενά κανένα κανένα φέρετρο;
    Βλέπεις πουθενά το πεθαμένο παιδί;
    Και προσπαθούμε να...; Τι προσπαθούμε να....; Δεν το κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ!! εγώ τώρα η καχύποπτη θα μιλήσω. Να μου επιτρέψετε να κάνω καταγγελία. Το βίντεο που έχει δημοσιευθεί στη διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=luiCktpmGq8&feature=player_detailpage
    πίσω από το τραγούδι, πίσω φωνή δηλαδή λέει:

    Δεν θα πιστέψετε αλλά έχω παραδείγματα βίντεο που βγαίνουν κ έχω επεξεργαστεί απομονώνοντας φράσεις της γνωστής συμμορίας. Το παιδί όντως μπορεί να πέθανε από καρκίνο. Αλλά πρέπει να πω ότι οι γνωστοί της συμμορίας έχουν βίτσιο να βγάζουν βίντεο των θυμάτων τους, κάνοντας παρεμβολές στον ήχο για τον άνθρωπο που έφυγε ή να λένε φράσεις που τους χαρακτηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξέχασα να γράψω μετά το λέει:

    1:25' το χει πιάσει το Κα---ζο. (όνομα μέλους συμμορίας που γνωρίζω).

    1:27' τώρα θα τον πνίξουμε

    3:15' H T---γράφει θα τη σφάξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ξέχασα να γράψω τι λέει το βίντεο που αναφέρω παραπάνω:

    1:25' το χει πιάσει το Κα---ζο. (όνομα μέλους συμμορίας που γνωρίζω).
    1:27' τώρα θα τον πνίξουμε
    3:15' H T---γράφει θα τη σφάξουμε.

    Να συμπληρώσω ότι τελικά οι υπόνοιές μου γίνονται ακόμα πιο βάσιμες αφού ο ο Γιάννης Καύκας ένας από τους συνομηλίκους που έφτιαξαν ένα μουσικό γκρουπάκι «οι παραβάτες», έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς των ΜΑΤ σε διαδήλωση. Είναι η γνωστή ιστορία περί εκτέλεσης όσων αποτελούν απειλή να μαρτυρήσουν το φαινόμενο βασανισμών που έχει συγκεντρώσει πολλούς οπαδούς με αμοιβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως όλα αυτά τα βλέπεις στον ύπνο σου; Τι ιστορίες μας λες τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κ γιατί τα έβγαλες αμα θεωρείς ότι είναι ιστορίες ύπνου? Ως διαχειριστής μπορείς να τα αφαιρέσεις ή κάνω λάθος? Εσύ κρίνεις αν πρέπει να βγεί κάποιο σχόλιο ή όχι κ δεν το βγάζεις μόνο κ μόνο για να το χαρακτηρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λένα, αν δεν το βγάλω θα λες σε λογοκρίνω. Τα βγάζω και γράφω το δικό μου σχόλιο σε αυτά που γράφεις μου λες γιατί τα βγάζω.... Τι να πω; Δεν σας πιάνουμε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλο ταξιδι Μπαμπη μου ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα σου.Συληπητηρια στην οικογενεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.