Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Γεφυράκι Λαγκουβάρδου. Μετατράπηκε πάλι σε ποτάμι. [ VIDEO ]

Για άλλη μια φορά το γεφυράκι του Λαγκουβάρδου στον δρόμο της Αγίας Κυριακής – Μαραθούπολης μετατράπηκε σε ποτάμι αφού τόσο τα υλικά που υπάρχουν στην κοίτη του ποταμού σε συνδυασμό με τα καλάμια κλπ κλπ έκαναν τα νερά να φουσκώσουν και να περάσουν το επίπεδο του δρόμου.

Η κατάσταση έχει καταντήσει αφόρητη με τις πλημμύρες στο γεφυράκι και ενώ η Περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας έχει ήδη δρομολογήσει το έργο της κατασκευής της Νέας κοιλαδογέφυρας που θα καταργήσει το S του θανάτου εν τούτοις ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το έργο.
Οι υποσχέσεις των αρμοδίων πέρσι το..........

καλοκαίρι έκαναν λόγο ότι θα τελειώσει το έργο το καλοκαίρι του 2012.
Κύριε Αντιπεριφερειάρχα Μεσσηνίας, Κύριε Αλευρά μας, τι θα γίνει με το έργο του Λαγκουβάρδου? Αργούν πολύ ακόμα αυτοί οι περιβαλλοντικοί όροι για να εγκριθούν?

B. M.



5 σχόλια:

  1. ΝΑ τα πείτε στον Δράκο, που άρχισε πάλι της βόλτες για Βασιλόπιττες κτλ....αρνία μπεέεεεε, μπεέεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρώην Διαχειριστής28 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:31 π.μ.

    Μα ο Δράκος μόνο γι αυτά ήταν καλός... Για να πηγαίνει στα πανηγυρια, στις γιορτές και να πουλάει μουρη. 14 χρόνια νομάρχης Μεσσηνίας δεν είχε προσφέρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μεγάλο έργο στον νομό.
    Σουλάτσα πέρα δώθε Καλαμάτα - Ρηγίλλης Σουλάτσα σε εκδηλώσεις κλπ κλπ
    Χωρίς να έχει προσφέρει ούτε ένα έργο, σε ένα νομό που διοικούσε, είχε το απύθμενο θράσος να θελει να γίνει και περιφερειάρχης και να διοικήσει 5 νομούς.
    Ξέρω κ. Δράκο οι αλήθειες σας πονάνε αλλα ετσι είναι οι ρουφιάνες οι Αλήθειες. ΠΟΝΑΝΕ. Και πονάνε πολυ!!!!!!!!!!

    Ο πρώην Διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OK Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ....ΕΝΑΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ..ΑΛΕΥΡΑΣ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλιασε η γλώσσα σας-μας...Αντε ξυπνηστε επιτέλους εκει στο δημόσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επήσεις δεν καταλαβαίνω γιατι έπρεπε να δοθεί προταιρεότητα στο να γίνουν τούνελ στην εθνική οδο απο την στιγμη που εργα σαν αυτό δεν εχουν γίνει. Και δεν μιλάω για το μεγάλο τουνελ στο σεα αλέα αλλά για ταδύο τουνελ που εγιναν ποιό πριν. Μια χαρα ήταν ο δρόμος και χωρίς αυτά.Μηπως απλά εγιναν επηδη έπρεπε να δωθούν χρηματα στην συγκεκριμένη εταιρία..λέω μήπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.