Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Το Μάιο θα παραδοθούν στην κυκλοφορία οι οδικοί άξονες Τρίπολη – Καλαμάτα και Παραδείσια – Τσακώνα

Το Μάιο θα παραδοθούν στην κυκλοφορία οι οδικοί άξονες Τρίπολη – Καλαμάτα και Παραδείσια – Τσακώνα, ενώ πρόοδος σημειώνεται και στο τμήμα Λεύκτρο – Σπάρτη, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, από τους εκπροσώπους της Κοινοπραξίας του Μορέα, κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012, με συμμετοχή της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη κας Νικολάκου και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Αρχικά ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τη ...........

δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση εκ μέρους του Μορέα της υλοποίησης των συμφωνηθέντων υποχρεώσεων και δεσμεύσεων κατά την προηγούμενη σύσκεψη, τέσσερις περίπου μήνες πριν, που οδήγησε στην παρουσία διαφόρων προβλημάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Για το λόγο αυτό, ο κ. Τατούλης έδωσε αυστηρή εντολή προς την κοινοπραξία του Μορέα για άμεση διόρθωση όλων των βλαβών που έχουν προξενήσει τα οχήματά τους στα παράπλευρα δίκτυα των οδικών αξόνων που κατασκευάζουν. Τόνισε δε ότι η Περιφέρεια έχει υποστηρίξει σημαντικά το έργο τους, καταδεικνύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την ειλικρινή της διάθεση καλής συνεργασίας και απέρριψε την οποιαδήποτε συζήτηση σε ανταγωνιστικό κλίμα.

Πέραν τούτου ο Περιφερειάρχης υπέδειξε στην κοινοπραξία τη δημιουργία φιλικού και ανταποδοτικού κλίματος με τους κατοίκους των διαφόρων περιοχών που υλοποιούνται τα έργα, με σκοπό την καλύτερη κατά το δυνατό συνεργασία μαζί τους, αναγνωρίζοντας ότι οι πολίτες έχουν διευκολύνει σημαντικά το έργο τους.
Όπως υποστήριξε ο κ. Τατούλης «εντοπίζονται μικροπροβλήματα τα οποία όταν δεν λύνονται γιγαντώνονται και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες».

2 σχόλια:

  1. εκεινο το ευθυγραμιση καλο-νερο κοπανακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...μαλλον το τμημα τσακωνα-καλο νερο πρεπει να το ξεχασουμε....Απο την Ελευσινα εως τα Φιλιατρα ειναι ~250χλμ, απο τα οποια τα 50χλμ θα ειναι τα ασχημα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.