Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση Αλευρά με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ Νικόλαο Κλάδη,

Σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ Νικόλαο Κλάδη, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Καλαμάτας.

Ο κ. Κλάδης ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για την πρόταση της Διεύθυνσης για τις αλλαγές στις σχολικές μονάδες, τονίζοντας ότι οι προτάσεις αυτές είναι σε διαβούλευση, έχουν αποσταλεί στα Δ.Σ των Δήμων, με σκοπό να ενημερωθούν και να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και μέσα από δημοκρατικό διάλογο να μπορέσουν να σχηματίσουν μια ενιαία πρόταση, η οποία θα είναι προς όφελος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Με αφορμή τις ανησυχίες που εκφράστηκαν .........

δια του τύπου, ανέφερε ότι καμία ειλημμένη απόφαση δεν έχει παρθεί για τις αλλαγές, θα περιμένουμε τις αποφάσεις των Δ.Σ των Δήμων και της κοινωνίας και, όπου χρειαστεί, θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές.

Ο κ. Αλευράς ανέφερε ότι οι εποχές που περνάμε είναι δύσκολες και οποιαδήποτε αλλαγή που ενδεχομένως υπάρξει, πρέπει να έχει σκοπό την αναβάθμιση της εκπαίδευσης με εκπαιδευτικά, κοινωνικά και όχι μόνο με στείρα οικονομικά κριτήρια. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της διαβούλευσης, ελπίζοντας ότι οποιαδήποτε ανησυχία που έχει δημιουργηθεί, θα οδηγήσει προς την καλύτερη εφικτή λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.