Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη Μαροκινός με ένα κιλό σπόρους και σπιρτόκουτα με χασίς

Περίπου 1 κιλό σπόρους κάνναβης, 29 σπιρτόκουτα με χασίς και 117 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας είχε στην κατοχή του ένας Μαροκινός στην Τερψιθέα της Τριφυλίας, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Φιλιατρά και Γαργαλιάνους.

Η επιχείρηση έγινε χθες το πρωί και οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Από τους ελέγχους που έγιναν προσήχθησαν ........

29 άτομα και συνελήφθησαν 3.

Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι:

-Ένας Μαροκινός για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα.

-Ένας ημεδαπός για καταδικαστικές αποφάσεις.

-Ένας Αλβανός γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Κατά τον έλεγχο που έγινε στον Μαροκινό, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 117 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 29 σπιρτόκουτα που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 192 γραμμαρίων, σπόρους κάνναβης, βάρους 940 γραμμαρίων, 14 φυτά κάνναβης, ύψους από 1 έως 4 εκατοστά, μία ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας και Καλαμάτας.

Στο μεταξύ, προχθές το απόγευμα στο ΚΤΕΛ Κυπαρισσίας συνελήφθη 28χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν 11 ναρκωτικά χάπια και ένα μπουκαλάκι με 13ml μεθαδόνης.

Θάρρος

4 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ..
    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΠΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ.ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To να κατηγορούμε τους ξένους και για την καλλιέργια στην περιοχή είναι τουλάχιστον αστείο.Όπως μάθανε πράτουν, κάποιος θα τους το έδειξε, δεν ήρθαν από το Μαρόκο επί τούτου
    Επιπλέον ας αφήσουν επιτέλους ελεύθερη την καλλιέργεια και την κατοχή και ας κάνει καθένας τις επιλογές του. Τέλος θα μπορούσαμε να εξάγουμε μαύρο αφού δεν εξάγουμε και πολλά πράγματα σαν χώρα μέχρι και αυτό εισαγωγή το κάνουμε από αλβανια κτλ.Τέτοια χάλια λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.