Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: «Εμπιστευθείτε με»

Μήνυμα στους βουλευτές της ΝΔ να υπερψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση έστειλε χθες με τη δευτερολογία του ο πρόεδρος του κόμματος, Αντ. Σαμαράς.

«Σας κάλεσα σήμερα να δείτε την ευθύνη σας απέναντι στην πατρίδα όχι απέναντι στο κόμμα…Τίποτε δεν είναι εύκολο, είμαστε στην εποχή που διαλέγουμε ανάμεσα στα δύσκολα και στα πιο δύσκολα», είπε ο κ. Σαμαράς.

Προειδοποίησε επίσης τους βουλευτές του ότι ........

«θα κάνετε λάθος αν περάσετε στον κόσμο ότι υπάρχουν εύκολα», ενώ σημείωσε ότι η μόνη συντεταγμένη δύναμη σήμερα στην Ελλάδα είναι η ΝΔ.

Επισήμανε μάλιστα ότι «πρέπει η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωπαϊκή της πορεία για την οποία η δική μας παράταξη είναι υπεύθυνη».

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το θέμα των εκλογών για μένα είναι πρωταρχικό, χρειάζεται να υπάρξει η εκτόνωση του κόσμου που νιώθει δεμένος σε ένα σύστημα που δεν του πάει».

Αναφερόμενος στο Μνημόνιο ο κ. Σαμαράς είπε: «Όταν κανείς δεν είναι πρωθυπουργός δεν μπορεί να κατευθύνει το καράβι με το μοιρογνωμόνιο. Το μνημόνιο έχει δύο βασικές προϋποθέσεις, από τη μία τα δημοσιονομικά και από την άλλη τα διαρθρωτικά. Αν είχα την δυνατότητα να διαπραγματευθώ θα είχα βάλλει και τα αναπτυξιακά που σήμερα δεν υπάρχουν».

Τόνισε τέλος ότι αν η χώρα πετάξει από τους ώμους της τα 85 δισ. μέσω του PSI τότε δημιουργείται προοπτική ανάσας, ενώ κλείνοντας τη δευτερολογία του είπε στους βουλευτές του: «Εμπιστευθείτε με».

politics.gr

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.