Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Με πολύ κέφι ατελείωτες σερπαντίνες και αμέτρητο χαρτοπόλεμο σας προσκαλούμε στον αποκριάτικο χορό του σχολείου μας στις 19 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Κυριακή και ώρα 6.30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο <<ΒΟΡΡΕΕΙΟΝ>>

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Τιμή εισόδου: 3€


3 σχόλια:

  1. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους αγαπητούς διοργωνατές τέτοιου είδους εκδηλώσεων,αποκριάτικων,ποιά παιδαγωγική ωφέλεια έχουν και τί είναι αυτό που θα αφήσουν στα παιδιά μας.
    Μπορεί το σχολείο να καλλιεργεί τα μασκαρέματα και να αλλιώνει τα πρόσωπα των παιδιών με προσωπία...

    ΕΝΑς ΑΦΕΛΗς ΓΟΝΙΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΕΛΗ ΓΟΝΙΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΕΛΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ γονέα, ευχαριστούμε πολύ για την παρατήρηση που κάνετε. Θα θέλαμε λοιπόν στην επόμενη συνέλευση που θα κάνουμε να παρευρεθείτε, να μας πείτε τις απόψεις σας, κυρίως τις προτάσεις σας και γιατί όχι να είστε ένας από αυτούς που θα αποτελέσουν το καινούριο Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου στις επόμενες εκλογές.
    Εμείς όσες φορές καλέσαμε συμβούλιο ελάχιστοι γονείς εμφανίστηκαν. Είναι πολύ καλό και επικοδομητικό, όταν κάποιος δεν συμφωνεί με μια ενέργεια και την κατακρίνει να αντιπροτείνει κάτι άλλο διαφορτικό, κάτι καλύτερο. Μιά καλή πρόταση μπορει να γίνει και σε ενά από τα μέλη του Συλλόγου οποιαδήποτε στιγμη και πάντα πριν το γεγονος που θελουμε να πραγματοποιήσουμε.
    Ευχαριστούμε πολύ για τις παρατηρήσεις σας και αναμένουμε την συνεργασία σας.
    Υ.Γ. Παρακαλούμε να εμφανίζεται η αφίσα και για σήμερα Παρασκευή και για αυριο Σάββατο. Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.