Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Επισκέψη Αλευρά στην Τριφυλία

Χθες Τρίτη 17-01-2012 ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς προέβη σε αυτοψία στο αλιευτικό καταφύγιο Μαραθουπόλεως, το οποίο υπέστη καταστροφές από την κακοκαιρία. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κων/νος Κόλλιας, ο Αντιδήμαρχος Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, σύμβουλοι της Τ.Κ. Μαραθουπόλεως, υπηρεσιακοί παράγοντες τόσο της Π.Ε. Μεσσηνίας όσο και του Δήμου Τριφυλίας, καθώς και εκπρόσωποι αλιέων.

Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκαν ζημιές στον ..........

προσήνεμο μώλο, η είσοδος του αλιευτικού καταφυγίου έχει σχεδόν αποκλεισθεί από τη μετατόπιση βράχων, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η πρόσδεση και προστασία των αλιευτικών σκαφών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι για την αποκατάσταση των ζημιών θα κινηθούν οι διαδικασίες του κατεπείγοντος, σύμφωνα με το Ν. 3013/2002.

Στη συνέχεια, ελέγχθηκε το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της περιοχής Τριφυλίας και συγκεκριμένα, η 15η εθνική οδός Φιλιατρών – Μαραθούπολης και ο επαρχιακός δρόμος Χώρας – Γαργαλιάνων. Τέλος, μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες τέθηκε θέμα ένταξης της βελτίωσης του δρόμου Γαργαλιάνοι – Βάλτα στο πρόγραμμα επενδύσεων 2012.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς το απόγευμα της Τρίτης 17-01-2012 παρακολούθησε την τέλεση του Εσπερινού, στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Φιλιατρών, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας & Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.