Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Άλλη η χάρη του «φυσικού» και άλλη της…σιλικόνης!

Του Γιώργου Πιπερόπουλου

Δεν είναι πρόθεσή μου να «προκαλέσω» με την σημερινή ανάρτηση αλλά κρίνω ότι η επικαιρότητα το απαιτεί. Και εξηγώ τι ακριβώς εννοώ…
Έγραφα τις προάλλες στο άρθρο μου με τον τίτλο ποιός πληρώνει το «εμφύτευμα» για το πρόβλημα που προέκυψε όταν εντοπίσθηκαν προβλήματα ρήξης σε εμφυτεύματα σιλικόνης για γυναικεία στήθη που παρήγαγε η γαλλική εταιρία PIP η λειτουργία της οποίας σταμάτησε με απόφαση των Γαλλικών αρχών καθώς αποκαλύφθηκε ότι η σιλικόνη των εμφυτευμάτων στήθους προοριζόταν για βιομηχανική και όχι ιατρική χρήση!..

Επιστρέφω σήμερα στο θέμα των «εμφυτευμάτων»............

στήθους καθώς την αφορμή μου έδωσε η κ Γεωργία Σάλπα, κατά το ήμισυ συμπατριώτισσά μας, που συμμετέχει στο αγγλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «celebrity big brother» το οποίο ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 στο αγγλικό "κανάλι 5".

Η κ Georgia Salpa γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάη του 1985 από Έλληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα και από την ηλικία των 4 ετών ζει στην Ιρλανδία όπου τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα ως glamour model.
Από την περασμένη Πέμπτη, η Γεωργία έχει προκαλέσει κιόλας πολλά σχόλια και συζητήσεις στις στήλες τηλεοπτικού κουτσομπολιού στα Άγγλο-Ιρλανδικά ΜΜΕ επιμένοντας ότι τα στήθη της ΔΕΝ περιέχουν εμφυτεύματα σιλικόνης και είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικά της, δηλαδή αυτά που της χάρισε η φύση…Όταν έδειξαν ότι αμφιβάλλουν για την αυθεντικότητα του στήθους της οι άλλες κοπέλλες που συμμετέχουν στην εκπομπή, η Γεωργία τις κάλεσε να τα...ψηλαφίσουν! (Την πράξη της ψηλάφισης ΔΕΝ την έδειξε στο κοινό το "κανάλι 5...")

Παραθέτω μια μόνο φωτογραφία από την ιστοσελίδα της κ Georgia Salpa και σας αφήνω να κρίνετε εάν τα επιχειρήματα της…ευσταθούν! Πολλά περισσότερα "πειστήρια" κυκλοφορούν στο διαδίκτυο...

1 σχόλιο:

  1. Μας λες και το ηθικο διδαγμα,αυτου του βαθυστοχαστου αρθρου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.