Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Στην δημοσιότητα η λίστα με τους συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ.

Παρατάθηκαν οι συμβάσεις με διαγνωστικά και μικροβιολογικά εργαστήρια
Τις 5.000 πλησιάζει το δίκτυο των γιατρών, από ΟΑΕΕ και ΟΠΑΔ, που αποφάσισαν να συνεχίσουν συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), αναφέρει ανακοίνωση του οργανισμού. Η λίστα με τα ονόματα των γιατρών έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες των ασφαλιστικών ταμείων, τις μονάδες του ΙΚΑ, τα ΚΕΠ και την τηλεφωνική γραμμή 184.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκέπτονται τις .............

μονάδες του ΙΚΑ, το δίκτυο των συμβεβλημένων γιατρών δωρεάν και όποιον γιατρό της επιλογής τους, με αμοιβή, με την προϋπόθεση να έχει δικαίωμα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης φαρμάκων και παρακλινικών εξετάσεων.

Οι συμβάσεις με τα διαγνωστικά κέντρα και τα μικροβιολογικά εργαστήρια έχουν παραταθεί και επομένως μπορούν να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των εργαστηριακών εξετάσεων ανεξαιρέτως.

Ακόμη οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ δύνανται να νοσηλεύονται εκτός από τα δημόσια νοσοκομεία και στις ιδιωτικές κλινικές, με τις οποίες επίσης έχουν παραταθεί οι υπάρχουσες συμβάσεις.

Επιπλέον, οι παροχές σε είδος θα κατατίθενται στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης, που συγκροτούν τον νέο Οργανισμό, όπως δηλαδή γινόταν μέχρι σήμερα.

Δείτε εδώ τα ονόματα με τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ στην Μεσσηνία

Δείτε εδώ τα ονόματα με τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ σε όλη την Ελλάδα.

Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε τους ιατρούς με κριτήρια αναζήτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.