Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

1o Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας 2012. Επιτέλους έχουμε και …αντιπολίτευση. Αποχώρησε μαζί με τους εργαζόμενους. Αλλά από διαδικασία …σχίζουμε.

Από το Kopanaki News

Γιατί επί της ουσίας, κάποιος την …είδε πρωθυπουργός -τρομάρα του- και δυστυχώς ξέχασε το δίκιο του εργαζόμενου, που κάποτε υπερασπιζόταν. Όχι δεν τα έχω με τον …πρόεδρο της βουλής -την έχω συνηθίσει την τακτική του- και πέρα από αυτό, του πέταξε το …μπαλάκι του Κόλλια και αυτός έκανε φάουλ.

Δηλαδή θα έκοβε η …μαγιονέζα, αν δίναμε τον λόγο στους εργαζόμενους, έστω και κατά παράβαση του κανονισμού, να πουν δυο κουβέντες;
Και επιτέλους τι είναι αυτός ο κανονισμός ............

ευαγγέλιο της Δημοκρατίας και αν θα τον βάλουμε και λίγο στην άκρη θα γίνουμε αιρετικοί; Δέσποτα κρίμα οι ευχές σου -θα την δούμε και την κοπή της βασιλόπιτας- αλλά μου φαίνεται κάποιοι …θεοσεβούμενοι, είχαν κλειστά τα αυτιά τους όταν τις έλεγες.

Εγώ νόμιζα ότι όλοι θα είμαστε μια μεγάλη παρέα, από ένα χωριό χωριάτες και θα μπορούσαμε να τα πούμε και πιο απλά. Τι ήθελαν όμως να πουν οι εργαζόμενοι, πριν αρχίσει η συζήτηση για την “Ψήφιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) Δήμου Τριφυλίας”; Ήθελαν να πουν πολύ απλά, ότι δεν μπορείτε να συζητάτε για Ο.Ε.Υ, που είχε σχεδιαστεί το καλοκαίρι για 300 θέσεις, σε ένα Δήμο που έχει 180 θέσεις.



ΣΧΟΛΙΟ Φιλιατρά News

κ. Καλκαβούρα Καλά σας τα λέει ο φίλος μας από το Κοπανάκι με τον οποίο συνεργαζόμαστε στενά. Θα έκοβε η ... μαγιονέζα, αν δίνατε τον λόγο στους εργαζόμενους, έστω και κατά παράβαση του κανονισμού, να πουν δυο κουβέντες;
Τι είναι το Δημοτικό συμβούλιο; Μια παρέα που τα λέτε μεταξύ σας και οι υπόλοιποι μένουν μουγκοί;

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς σχόλια για την διαγραφή και των δύο παραπάνω σχολίων. Εμείς τα λέμε, εμείς τα ακούμε. Αλλά όσο συνεχίζετε βρίζοντας δεν θα βλέπετε σχόλια δημοσιευμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ,
    4 ΜΗΝΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ?
    ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ.Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!<Θα αναφερομαι,εννοηται,παντα στον κανονα,οχι τις εξαιρεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.