Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ποιός προηγείται και με διαφορά για πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας;

Μπορεί οι εκλογές του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας να τελείωσαν και τα αποτελέσματα να δείχνουν νικητή τον συνδυασμό Γιώργο Γκούμα με 10 έδρες, (η παράταξη Καραμπάτου 9 έδρες και η παράταξη του κ. Αδαμόπουλου 2 έδρες), χρειάζονται όμως 11 για να συγκροτηθεί το προεδρείο. Λόγω του ότι ο Γκούμας δεν εξελέγη στο εξαγωγικό τμήμα που είχε θέσει υποψηφιότητα, (θυμίζουμε το γνωστό σκάνδαλο Καραμπάτου) αυτομάτως του στερεί την θέση του προέδρου.

Σήμερα λοιπόν (Τρίτη 13 Δεκεμβρίου) επιχειρούμε να σας δώσουμε το όνομα του νέου προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με βεβαιότητα 99,99% πολύ νωρίτερα από την οποιαδήποτε εφημερίδα στον νομό Μεσσηνίας.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μας μετέφερε ..........

άνθρωπος μας που μένει στην Καλαμάτα, με πάρα πολλές γνωριμίες, με άκρες στα μέσα και τα έξω του επιμελητηρίου Μεσσηνίας, όλα δείχνουν πως υπάρχει κάποιος για την θέση του προέδρου ο οποίος προηγείται και μάλιστα με μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλους.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Φιλιατρά News, προβάδισμα για την θέση του προέδρου στο Επιμελητήριο της Μεσσηνίας έχει ο Τουριστικός πράκτορας κ. Μανιάτης Δημήτριος που εξελέγη στο Τουριστικό τμήμα του Επιμελητηρίου.
Εφόσον ο Κ. Αδαμόπουλος συμφωνήσει (είναι απαραίτητη προϋπόθεση αυτή) ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας θα είναι με απόλυτη βεβαιότητα ο κ. Μανιάτης.
Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες μας πρόκειται για έναν άνθρωπο εξαιρετικά σοβαρό, εξαιρετικά αγαπητό σε πολλούς, με σοβαρή άποψη και θέση για τον Τουρισμό και την επιχειρηματικότητα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Μανιάτης είναι και Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου αλλά και μέλος στο Εθνικό συμβούλιο Hatta (Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων).
Όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν. Όλες οι κουβέντες που γίνονται γύρω από το πρόσωπο του νέου προέδρου αναφέρουν το όνομα Μανιάτης Δημήτριος. Άνθρωποι που τον ξέρουν καλά έχουν να πουν γι αυτόν τα καλύτερα λόγια και εκφράζουν την πεποίθηση ότι η συνεργασία του με τον Γιώργο Γκούμα θα είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το επιμελητήριο Μεσσηνίας στην νέα εποχή που θέλει να το οδηγήσει ο Γιώργος Γκούμας.

Κρατήστε αυτή την πολύτιμη πληροφορία που σας μεταφέρει σήμερα αποκλειστικά το Φιλιατρά News (και θυμηθείτε το πότε το γράψαμε) καθώς οι εξελίξεις που έρχονται θα μας δικαιώσουν.

2 σχόλια:

  1. Oι εφημερίδες το γράφουν πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράφουν με μεγάλη επιφύλαξη αφήνοντας περιπτώσεις να είναι και άλλος. Εμείς το γράφουμε με βεβαιότητα που αγγίζει το 100% Για την ακρίβεια 99,99%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.