Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη για τον συνδυασμό του Γ. Γκούμα με 10 έδρες – 9 ο Γ. Καραμπάτος και 2 ο Δ. Αδαμόπουλος

Τη νίκη του συνδυασμού του Γ. Γκούμα κατέγραψε το τελικό αποτέλεσμα μετά και την καταμέτρηση του τελευταίου τμήματος που ήταν το Εμπορικό.

Ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» κατάφερε να ενεργοποιήσει τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νομού και αυτό ήταν το κύριο συστατικό αυτής της διαδικασίας με την αθρόα προσέλευση και την συμμετοχή ρεκόρ. Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας γυρίζει σελίδα με το αποτέλεσμα που διαμορφώνεται απόψε να δίνει 10 έδρες στο «Νέο Επιμελητήριο», 9 έδρες στη «Δημιουργική Μεσσηνία» και 2 έδρες στην «Συνεργασία για την ανάπτυξη στη Μεσσηνία».

Στο Εμπορικό τμήμα από το συνδυασμό του Γ. Γκούμα εκλέγονται οι Κουτίβας, Τσάμη, Κωστόπουλος, από το συνδυασμό του Γ. Καραμπάτου οι Γκρέκης, Καπερώνης, Σαραντέας και από τον συνδυασμό του Δ. Αδαμόπουλου ο Τζανετέας.
Το «συστηματάκι» με τα… άλλα κόλπα που ετοίμαζε........

με το «πραξικόπημα» της αλλαγής εδρών που απεκρύβη μέχρι και την τελευταία στιγμή κατέρρευσε πανηγυρικά, με τους επαγγελματίες να δείχνουν πως πραγματικά παίρνουν την τύχη της επιχείρησής τους στα χέρια τους. Όσο για τα υπόλοιπα, οι αποκαλύψεις θα είναι… συγκλονιστικές!!!

Best Tv

1 σχόλιο:

  1. O ΚΥΡΙΟς ΠΕΡΙΚΛΑΚΗΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ???

    ΑΠΕΙΡΙΕς ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΕς ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΕΣ..

    ΕΟΕΛΕΣΘΩ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΘΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.