Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Απόπειρα, με πυροβολισμό, ληστείας σε οικία στην Αγία Κυριακή

Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμό σημειώθηκε στις 2.00 π.μ. της Παρασκευής σε οικία 75χρονης στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών.
Δύο άγνωστοι παραβίασαν το σπίτι όπου διαμένει μόνη η 75χρονη, η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν. Αφού την ξύπνησαν, την απείλησαν ζητώντας της επιτακτικά χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακινητοποίησαν τη γυναίκα και την έδεσαν, ενώ έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου και έψαξαν σε όλο το σπίτι για χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα και είδη αξίας.
Μετά ετράπησαν σε φυγή και για εκφοβισμό ............

πυροβόλησαν στον αέρα.

Το πρωί η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σπίτι και ερεύνησαν για στοιχεία των δραστών, ενώ συνέλεξαν τους κάλυκες από τους πυροβολισμούς. Όπως διαπιστώθηκε, πιθανότατα οι ίδιοι δράστες είχαν παραβιάσει και άλλα σπίτια κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό εγκληματικότητας συνέβη ένα 24ωρο μόλις μετά το μπαράζ παραβιάσεων στη Μώραινα Φιλιατρών, με τους κατοίκους της περιοχής να είναι σε απόγνωση και να ζητούν να ενταθεί η αστυνόμευση.

Θάρρος

3 σχόλια:

  1. Κάποιο άλλο μπλόγκ γράφει Λαγκούβαρδο. Εσεις Αγία Κυριακή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σπίτι όπου έγινε το συμβάν, ανήκει στην περιοχή της Αγίας Κυριακής και ούτε με σφαίρες στον Λαγκούβαρδο. Δεν θα απολογηθούμε εμείς για το τι αξιόπιστο ή μη είναι αυτό που σας σερβίρει ο καθένας.
    Εμείς στα 3και κάτι χρόνια ζωής μας μόνο αξιόπιστες πληροφορίες σας έχουμε μεταφέρει και μάλιστα πολλές φορές επιβεβαιωθήκαμε πανηγυρικά.
    Δεν βάλαμε τσάμπα το moto μας "Αυτό ξέρετε , αυτό εμπιστεύεστε." Εσείς που μας κρατάτε εδω και 3 χρόνια στην 1η θέση στην αναγνωσιμότητα ανάμεσα σε όλα τα Μεσσηνιακά Blogs το ξέρετε καλύτερα.
    Τωρα για άλλους... εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη για το τι γράφουν.

    X-treme
    Διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...και όταν θα φύγουν και τα αστυνομικά τμήμα απο τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους εκεί να δεις τι θα γίνει...Τέξας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.