Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Έως πότε θα συνεχίζεται αυτή η χαζομάρα????

Καλησπέρα σας, και Χρόνια Πολλά για την ημέρα.
Θα ήθελα να καταθέσω την δική μου απορία ΔΗΜΟΣΙΑ, και θα ήθελα κάποιον από τον Δήμο Τριφυλίας ή ακόμα και από τον πρόεδρο της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών τον κ. Στάμο να απαντήσει.

Τα τελευταία δυο με τρία χρόνια, στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και 28ης Οκτωβρίου, οι επίσημοι κάθονται στο τέλος της παρέλασης, ανάμεσα στην καφετέρια "Αρχαίον" και την πλατεία και όχι στην μέση της πλατείας όπως συμβαίνει παντού στην Ελλάδα.
Σε όλες τις πλατείες στην Ελλάδα η εξέδρα των επισήμων ...........

στις παρελάσεις στήνεται στο μέσον της πλατείας και όχι στο τέλος της. Για να μην παρεξηγηθώ να τονίσω ότι δεν έχω τίποτα απολύτως με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας. Το καταγράφω απλά σαν γεγονός.

Αυτήν την βλακεία ή (αν σας ενοχλεί η φράση) η χαζομάρα αν θέλετε, έως πότε θα συνεχιστεί????
Τι πανελλήνια "πρωτοτυπία" είναι αυτή?????
Ένας από την νέα Δημοτική αρχή δεν σκέφτηκε να θέσει το θέμα έτσι όπως πρέπει και να αποφασίσουν το αυτονόητο???? Να στήνονται οι επίσημοι στο κέντρο της πλατείας??? ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ μυαλό χρειάζεται για να δουν αυτή την χαζομάρα???

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Ο πρώην διαχειριστής του Φιλιατρά News

18 σχόλια:

  1. ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΤΕ Ο ΞΥΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ...
    ΕΡΜΗ ΠΟΛΗ..
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ..
    ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου κάνει εντύπωση πώς θα σχολιαζόταν αρνητικά η κατάργηση της εξέδρας και το που θα καθόντουσαν οι επίσημοι όπως εσείς είπατε, θεωρώ πως αν πήγαιναν στο μέσο της πλατείας να καθίσουν οι επίσημοι κ το ξανά αναφέρω όπως εσείς είπατε θα έπρεπε τα καφενεία να μαζέψουν τα τραπεζοκαθίσματα για να κάνουν χώρο νομίζω και όσο για την εξέδρα όπου καταργήθηκε όπως ανέφερε ο ανώνυμος δεν σημαίνει απολύτως τίποτα τόσα χρόνια στους Γαργαλίανους εξέδρα δεν χρησιμοποιείται , δηλαδή μια εξέδρα δίνει άλλον συμβολισμό για αυτήν την ιερή μέρα??? ο κόσμος θέλει να βλέπει του επίσημους στις εξέδρες επάνω??? δεν νομίζω κύριοι επικεντρωθείτε σε σημαντικότερα θέματα και μπράβο τους που δεν τοποθέτησαν την εξέδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1:33 θες να διαγράψω το σχόλιο σου; Σε παρακαλώ λίγο κόσμια. Ανακάλεσε σε παρακαλώ τον χαρακτηρισμό Γελωτοποιός.
    Μην με κάνετε να διαγράφω σχόλια σας παρακαλώ πολύ δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάλι τα ίδια ρε πρώην ! Και που να πάει στου Γαλάνη? Στου Βασίλη το φαρμακείο? Στην Μουριά?Τι μας νοιάζει στο κάτω κάτω.Ελεος με αυτό, ασχολείσου με τον Βουδουρη καλύτερα.Και ο μίμης ήταν εκεί αντε .πάλι με τον Ξύγκα?ρε αντε από το φαρμακείο του να τα φτιάξετε ερωτευμένος είσαι?Ασε πρωην τον πρωην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:33 λυπάμαι. Το σχόλιο σου αφαιρέθηκε.
    4:50 Στο καλό και να μας γράφεις σπάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΞΕΔΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΤΗΝΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΟΤΣΑ.
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o senior eipe... Η ΕΧΕΔΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΙΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΡΙΒΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΥΓΚΑ!!ΧΘΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΥΓΚΑ ΕΦΤΡΑΦΗ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΡΤΕΟΝ ΤΟΥ!!!ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ..ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ...ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ!!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΡΙΒΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΤΗΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΥΓΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΙΜΗΣΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ!!!ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΡΙΚΟΣ!!!ΟΥΤΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ Ο ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ!!!Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΧΡΕΟΝΕΤΕ..ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΕΞΕΔΡΑ..ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣΤΙΚΑ..Η" ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΘΙΝΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!! ΘΑ ΣΥΜΦΟΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΟΙΜΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ???ΕΛΕΟΣ !!!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΑΡΦΗΣΤΙΚΑΝ ΑΥΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΣΚΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΒΟΥΔΟΥΡΟΚΟΥΣΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΥΦΙΛΛΙΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΜΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΡΙΒΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΞΕΔΡΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ? ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΞΥΓΚΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ..ΦΡΑΓΜΑ..ΣΧΟΛΕΙΑ..ΓΟΥΒΕΣ ΤΟΥ ΓΚΟΤΣΗ..ΓΗΠΕΔΑ..ΚΑΙ .ΚΑΙ..ΚΑΙ.
    ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΕ SENIOR ΒΓΗΤΕ ΕΠΟΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ..Ο ΞΥΓΚΑΣ.. ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ 7:02 .TVRA AN Ο ΑΛΚΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΡΤΕΟΝ ΑΓΝΩΣΤΕ 3:22 ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΡΓΑΝΟ
    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΑΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ,ΦΙΛΕ ΤΩΝ 7,02.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΞΥΞΚΑΣ μπρρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γειασου ρε ηρωα που ειθελες το δημαρχειο στο λαγκουβαρδο.
    υποστηριχτες του διαλικρατη,γιατι ετσι σας ελεγε ο δρακος και ο παυλοπουλος.
    μας τελιωσατε με τις βλακειες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΞΥΓΚΑΣ ΕΕΕΕ...
    ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΑ
    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. SENIOR... ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΕΝΕΤΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΝ ΦΑΡΜ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΣΥΝΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ 7.02.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ..ΔΕΣ ΕΡΓΑ..ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΦΣΕΤΑ..ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΤΟ ΝΕΟ..ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΑΦΤΗΝΚ.(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΓΟΝΙΣΜΑ) ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.. ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.. ΗΔΡΕΦΣΗ.. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΟΡΙΣ ΝΕΡΟ..ΔΡΟΜΟΙ..ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ..ΕΡΗΧΝΕ ΠΙΣΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.. ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ..ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΝ??ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΒΟΥΛΟΝ ΤΟΥ.. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΤΕ???ΑΣΤΟ... ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο πρώην Διαχειριστής30 Οκτωβρίου 2011 στις 9:34 π.μ.

    Θα ήθελα να απαντήσω σε ορισμένους:

    Για τον 29 Οκτωβρίου 2011 4:47 π.μ.
    Κατ' αρχάς κόψε της βλακείες. Πότε ασχολήθηκα με αυτό το θέμα και δεν το ξέρω????
    Που να πάει? Εκεί που στηνόταν τόσα χρόνια, απέναντί από την βιολέτα που είναι το μέσον της πλατείας. Τι σχέδιο είναι αυτό να μπαίνει στο τέλος της παρέλασης; Δεν το καταλαβαίνω. Ξαναλέω δεν έχω τίποτα με τον Φώτη που έχει το Αρχαίον.
    Και πραγματικά μου δημιουργεί απορία για το πόσους τόνους μυαλό χρειάζεται για να δουν έστω η νέα Δημοτική αρχή ότι αυτό που γίνεται είναι μια χαζομάρα από τις λίγες....

    Συμφωνώ απόλυτα με τον 29 Οκτωβρίου 2011 10:06 π.μ.

    Για τον senior 29 Οκτωβρίου 2011 3:22 μ.μ.
    Αδυνατώ να καταλάβω που κολλάει ο σωματότυπος του κ. Ξύγκα με το θέμα. Απλά σεβάσου κάποιον άνθρωπο που από την θέση του Δημάρχου κατάφερε να προσφέρει στην πόλη του. Λίγο θες να προσέφερε?? Λίγο προσέφερε. Αυτό μπορούσε. Αν και για μένα προσέφερε πολλά άσχετα αν κάποια μέλη του συμβουλίου δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν αλλά και γι αυτά τα μέλη ΕΜΕΙΣ φταίμε που τα εκλέξαμε- να προσφέρει στην πόλη του σε σχέση με άλλους που κατάφεραν να προσφέρουν το απολύτως τίποτα.

    Νομίζω ότι ο 29 Οκτωβρίου 2011 7:02 μ.μ. τα είπε όλα. Συμφωνώ απόλυτα.

    Για τον 30 Οκτωβρίου 2011 1:07 π.μ. Τώρα είναι που δεν λειτουργεί ΚΑΘΟΛΟΥ ο Δήμος - Εκτρωμα προϊόν των Βουλευτών κυπαρισσίας. Αλλα και γι αυτούς ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ φταίμε. Τι στο διάολο ψηφίσαμε Κυπαρίσσιους βουλευτές;;;;;
    Ας κάνουμε και την δική μας κριτική λίγο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.