Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

Εκλογές Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Τέλος του χρόνου, έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των επιμελητηρίων της χώρας.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, οι νέοι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, ως συμβουλευτικό όργανο του κράτους θα έχουν ένα σπουδαίο και υπεύθυνο έργο να επιτελέσουν.

Η Νέα Δημοκρατία, έγκαιρα έχει συστήσει ειδική επιτροπή η οποία επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα που υπάρχουν ανά νομό, σε συνεργασία με τους παραγωγικούς τομείς και τις ΝΟ.Δ.Ε., με στόχο την στήριξη και προώθηση φωτεινών προσωπικοτήτων, εκπροσώπων επιχειρηματιών, αναδεικνύοντας αφενός την ανανέωση αλλά και τις δυνατότητες πολυσυλλεκτικότητας που υπάρχουν ανά περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε να τονίσουμε προς πάσα .........

κατεύθυνση ότι, για τις εκλογές του επιμελητηρίου Μεσσηνίας η Νέα Δημοκρατία δεν έχει δώσει «χρίσμα» σε κανέναν εν δυνάμει υποψήφιο έως σήμερα.
Κάθε διαφορετική πληροφορία η οποία διαχέεται τις τελευταίες ημέρες, ανάγεται στην σφαίρα της ιδιοτέλειας κι έχει στόχο τον αποπροσανατολισμό των μελών – επιχειρηματιών της παράταξης μας.

Η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπείται από θεσμικά όργανα τα οποία με υπευθυνότητα τοποθετούνται για την επίσημη ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Δημήτρης Γαλανάκης
Υπεύθυνος Παραγωγικού Τομέα ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας

Περικλής Μαντάς
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας

2 σχόλια:

  1. TΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΤΟΤ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ??
    ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΟΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ξαναδιαβάσεις πιο προσεκτικά αυτή την φορά, θα δεις ότι το κείμενο το υπογράφει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς. Αρα η φωτό του Μαντά θα έμπαινε. Οχι της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.