Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΔΙΠΛΗ ΣΒΟΥΡΙΧΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΕΜΜΕΝΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Διπλή σφαλιάρα μεγατόνων ήρθε χθές το απόγευμα απο τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και την περιφέρεια Πελόποννήσου στην Μεσσηνιακή εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" Καλαμάτας χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα της για την δήθεν "Αεροπορική επιδρομή για τον ιό του Δ. Νείλου" ως τραγικό ψευδές και αποκύημα νοσηρής φαντασίας δημοσίευμα από την εν λόγω εφημερίδα.

Μετα τα σβουριχτά χαστούκια που έφαγε η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από ξενοδόχους, τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά και το γερό κράξιμο του Θανάση Τσαμούλη από την "Φωνή" ήρθε χθες η σειρά του Λοβέρδου και της περιφέρειας Πελοποννήσου να τραβήξουν στην Ελευθερία Καλαμάτας και στον εκδότη της σφαλιάρες μεγατόνων!!!!!!
Η ανακοίνωση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρει:.........



ΘΕΜΑ: Τραγικό, ψευδές και αποκύημα νοσηρής φαντασίας το δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία της Καλαμάτας

Τραγικό, ψευδές και αποκύημα νοσηρής φαντασίας χαρακτήρισε ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, το δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία της Καλαμάτας, με τίτλο “Αεροπορική επιδρομή για τον ιό του Δ. Νείλου”, στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Αυγούστου στο Υπουργείο. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η διαμόρφωση ενός συντονισμένου και οργανωμένου προγραμματισμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Δημόσιας Υγείας μετά από αίτημα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Ο κ. Λοβέρδος απευθυνόμενος στους συνεργάτες του ζήτησε ενημέρωση για το θέμα αυτό ώστε να είναι σε θέση να απαντήσει ο ίδιος προσωπικά, ενώ ο Υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Αντώνιος Δημόπουλος ξεκαθάρισαν κατηγορηματικά ότι κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υφίσταται για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή τους για την ανακίνηση ενός τέτοιου θέματος με αυτό τον τρόπο εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δήλωσε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης για την διερεύνηση των προθέσεων των συντακτών πίσω από το δημοσίευμα αυτό γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “ δεν είναι δυνατόν να επιτραπεί τέτοια ανυπόστατα δημοσιεύματα να δημιουργούν αδικαιολόγητο πανικό στους πολίτες και από την άλλη να δημιουργούν πρόβλημα στην ανάπτυξη της Περιφέρειας σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο.” Οι πολίτες κατέληξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου “ γνωρίζουν από πού εκπορεύονται και τι ουσιαστικά υπηρετούν και προστατεύουν τέτοια δημοσιεύματα”.

Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Τατούλη για την συμμετοχή του στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα θέματα δημόσιας υγείας και παρατήρησε πως είναι πολύ ευχάριστο για την Πελοπόννησο να έχει Περιφερειάρχη τον κ. Τατούλη, ο οποίος διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία και ευαισθησία στα θέματα αυτά

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Υγείας κ. Ανδρέας Πουλάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας και Λακωνίας, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Χρήστος Αηδόνης, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ Α. Δημόπουλος, εκπρόσωποι του ΚΕΛΠΝΟ, καθώς και Δήμαρχοι της Περιφέρειας.

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για τη συνάντηση αυτή και τη συνεργασία τους με την Περιφέρεια εξέφρασαν οι Δήμαρχοι Πύλου Νέστορος και Ευρώτα.

ΣΧΟΛΙΟ
Με τόσο ξεβράκωμα που έχουν φάει από τον Τατούλη στην "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" δεν λένε να βάλουν μυαλό. Να υποθέσουμε ότι γουστάρουν το κράξιμο;;; Την βρίσκουν - φτιάχνονται όταν τους κράζουν;;;; Απορία αυτό.
Από τις τόσες διαψεύσεις που έχει φάει η εφημερίδα (είναι η μοναδική σε όλη την Πελοπόννησο που την διαψεύδουν συνεχώς) τίθεται πλέον θέμα, για το αν πρέπει να διαβάζει κάποιος, την εν λόγω εφημερίδα και αν την διαβάζει, πόσο αξιόπιστο είναι αυτό που διαβάζει, ή πολύ περισσότερο αν αξίζει ακόμα να τους πληρώνει κάποιος συνδρομή!
Εμείς πάντως δεν τους δίνουμε ούτε καν ένα ευρώ τον χρόνο όχι τον μήνα ή την ημέρα για να την πάρουμε ή για συνδρομή....
Εμείς ως Φιλιατρά News απαξιώνουμε ακόμα και το πρωτοσέλιδο τους να δημοσιεύσουμε. Και αν θέλετε διευκρινήσεις για το τελευταίο πολύ ευχαρίστως να σας δώσουμε.

15 σχόλια:

  1. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ & ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΛΠΟΥΣ!! ΠΡΟΠΑΝΓΑΝΔΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ & ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ????.ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ & ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον 10:22
    Ως προς το τελευταίο. Χωρίς λόγο και αιτία η εφημερίδα σταμάτησε να μας αποστέλλει το πρωτοσέλιδο της γιατί γράψαμε ένα σχόλιο για Δημοσιογράφο της οτι έκατσε σούζα σε γκάζια που του έβαλε η γυναίκα του σχετικά με κάποιο άρθρο για τους καθηγητές.
    Μέλος της διαχείρισης επικοινώνησε με την εφημερίδα και μας απάντησαν ότι είναι απόφαση της διοίκησης. Μετά από 15 - 20 μέρες μας ξαναέστειλαν πρωτοσέλιδο και τους το επιστρέψαμε ως ανεπιθύμητο, τους δηλώσαμε ότι δεν το έχουμε απολύτως καμία ανάγκη και οτι εμείς δεν παίζουμε με τις διαθέσεις της διοίκησης. Όποτε θέλει να μας κόβει και όποτε θέλει να μας στέλνει. Μας είχαν απαντήσει ότι η εκ νέου αποστολή είχε γίνει εκ παραδρομής.....
    Φθηνή δικαιολογία.
    Εκτοτε δεν ξαναενόχλησαν το mail μας με το πρωτοσέλιδο τους και δεν το θέλουμε.

    Για τον 10:29 που μάλλον είναι ο ίδιος.
    Πουθενά δεν αναφέρθηκε να σταματήσει ο κόσμος να παίρνει την εφημερίδα. Μήπως κάνουμε λάθος;
    Και ασφαλώς δεν πρέπει να κλείσει η εφημερίδα διότι όπως πολύ σωστά έγραψες δουλεύουν κάποιοι άνθρωποι μέσα. αλλά θα ήταν και πλήγμα στην πολυφωνία. Αλλα θα πρέπει να υπάρχει και ο σεβασμός στον αναγνώστη που είτε αγοράζει την εφημερίδα είτε την παίρνει με συνδρομή αυτό που διαβάζει να είναι 100% αξιόπιστο και όχι να το διαψεύδουν.
    Χθες μας ήρθε η διάψευση από την περιφέρεια Πελοποννήσου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δεν διαψεύσαμε εμείς τίποτα. Ο ίδιος ο Πέτρος Τατούλης διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

    Γράφτηκε ότι τίθεται πλέον θέμα, για το αν πρέπει να διαβάζει κάποιος, την εν λόγω εφημερίδα και αν την διαβάζει, πόσο αξιόπιστο είναι αυτό που διαβάζει, ή πολύ περισσότερο αν αξίζει ακόμα να τους πληρώνει κάποιος συνδρομή!
    Γιατι κάποιος που πληρώνει συνδρομή θα πρέπει να διαβάζει μεσα απο την εφημερίδα αληθινές ειδήσεις και όχι αυτές να διαψεύδονται συχνά.
    Θυμίζουμε διάψευση σε δημοσίευμα της Εφημερίδας περί δήθεν παραίτηση Πουλοκέφαλου απο το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου.
    Κάτι το οποίο διαψεύστηκε τόσο απο την Ντίνα Νικολάκου όσο και από τον Πέτρο Ταττούλη σε συνέντευξη τύπου. Θυμάστε τα Γιάννη μου γιατί είσαι μπερδεμένος Γιάννη μου γιατί έχεις αυτό το κακόμοιρο κακόμοιρο κακόμοιρο κακόμοιρο ύφος κλπ κλπ..... που είχε πει τότε ο Πέτρος Τατούλης...
    Δες το σχετικό Video: http://www.youtube.com/watch?v=TweiveCkHLY

    Σήμερα με το δημοσίευμα για την επιδρομή του ιου του Δ. Νείλου ΠΑΛΙ διαψεύδεται η "είδηση" της εφημερίδας. Και διαψεύδεται και από τον περιφερειάρχη και από τον Λοβέρδο και από τον Αλευρά και έχει ξεσηκώσει διαμαρτυρίες από ξενοδόχους ότι πλήττει το δημοσίευμα τον τουρισμό εν μέσω τουριστικής περιόδου.
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    Οταν λοιπόν "σοβαρά" δημοσιεύματα διαψεύδονται κατηγορηματικά μήπως πρέπει ο καθένας να σκεφτεί κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό που δημοσιεύεται και διαβάζει;
    Γράψαμε, αν θέλεις έστω και λίγο τραβηγμένα ότι δεν την αγοράζουμε. Δεν προτρέψαμε ποτε και κανέναν να κάνει το ίδιο.

    Επειδή είπες να κοιτάξουμε εμείς πρώτα να είμαστε αξιόπιστοι, θα σου απαντήσουμε ότι 3 χρόνια τώρα έχουμε δεχτεί μόνο μία διάψευση για θέμα μας σχετικά με ερωτήσεις προς τον Περιφερειάρχη που αφορούσαν τα σκουπίδια. Την διάψευση στο δημοσίευμα μας μας την έστειλε ο Παναγιωτόπουλος και μάλιστα φιλοξενήσαμε την απάντηση του όπως οφείλαμε να φιλοξενήσουμε την άποψη και αυτού που μας διαψεύδει. Καμία άλλη διάψευση δεν έχουμε. Απεναντίας ρεπορτάζ που έχουν γραφτεί εδώ μέσα έχουν επιβεβαιωθεί στο 1000%. Και ο κόσμος αυτό το ξέρει πολύ καλά.
    Ασε λοιπόν την κρίση για το Φιλιατρά News και το πόσο αξιόπιστο είναι.

    Η ομάδα διαχείρισης του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΔΩ & ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΣΤΟΜΟΥ,ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΟΣΤΟ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πληροφορίες που είχαμε αυτό έλεγαν. Τώρα αν αποφάσισε να φύγει δικό του θέμα. Αλλα μην μου πεις ότι δεν ήταν εδώ ο Κατσουράνης.... Και καλά έκανε και ήρθε και μακάρι να ξαναρχόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ?ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν φροντίσεις να μάθεις το παρασκήνιο, θα δείς ότι πράγματι ήταν να ματαιωθεί η συναυλία. μετά άλλαξε πάλι και ενω το είχαμε δημοσιεύσει. Ασε τις εξυπνάδες. Εμείς δεν είμαστε Ελευθερία να μας κράζουν όλοι. Από περιφερειάρχη μέχρι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν δεχόμαστε τέτοιου είδους υποδείξεις. Σου απαντήσαμε στο ίδιο ακριβώς ύφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΗΣ (ΒΛΕΠΕ ΚΗΔΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ.
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ (?) ΤΗ "ΦΩΝΗ" ΤΟΥ ΤΣΑΜΟΥΛΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΚΟΛΦΩ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ "ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΣΑΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΙΣΤΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΓΡΑΨΕ WEBPAGE. ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα τα σχόλια πρέπει να περάσουν από έγκριση για να εμφανιστούν.

    ΖΕΙ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ?
    ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ (sic) ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΑ ?
    ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΑ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΥΡΙΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ Ο MASTER CHEF ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΥΤΟ.
    ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΛΕΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι ανώνυμε 13 Αυγούστου 12:01 , 12:03 , 12:06. Αυτή η κατάσταση (η δημοσίευση σχολίου θα γίνεται μετά από έγκριση της διαχείρισης του blog) είναι από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε. Εδώ και 3 χρόνια. Τώρα το πήρες είδηση;

    Αν δεν βρίζεις το σχόλιο σου θα το δείς. Μπορεί να αργήσει λίγο να βγει αλλά θα το δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.