Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η Νάντια σε Παπαϊωάννου, Πεταλωτή και Σκανδάμη για τη λειτουργία σωφρονιστικού καταστήματος στη Μεσσηνία

Στο περιθώριο της συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής για την εξέταση του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας και των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, την Τετάρτη 20/07/11, η βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου έθεσε αναλυτικά το ζήτημα της δυνατότητας δημιουργίας σύγχρονου και ασφαλούς σωφρονιστικού καταστήματος στη Μεσσηνία στον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, τον Υφυπουργό κ. Γιώργο Πεταλωτή και τον Ειδικό Γραμματέα κ. Σκανδάμη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Μεσσήνια ..........

βουλευτής ενημέρωσε την ηγεσία του Υπουργείου σχετικά με την αποδοχή που έχει από μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας, το αίτημα ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος κράτησης στη Μεσσηνία. Επίσης, τόνισε ότι το αίτημα αυτό είναι δίκαιο και εύλογο, αφού τα δύο από τα τρία Πρωτοδικεία που απαρτίζουν το Εφετείο Καλαμάτας βρίσκονται στη Μεσσηνία κι έτσι θα επιτευχθεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση και ενίσχυσή του.

Η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προτάσεις της κας. Γιαννακοπούλου και θα εξετάσει το ζήτημα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προτάσεων, που είναι σε εξέλιξη, και σύμφωνα με το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης.

8 σχόλια:

  1. Τι θα είχε γίνει ρε παιδί μου η Ελλάδα και ειδικά η Μεσσηνία αν δεν ήταν Βουλευτίνα η ηρωίδα η Κα Νάντια Γιαννακοπούλου η κορούλα του εθνοπατέρα Ιωάννη Γιαννακόπουλου που με την παρουσία του στην Βουλή άλλαξε τα δεδομένα της Μεσσηνίας.
    Μπράβο συγχαρητήρια στην Οικογένεια Γιαννακόπουλου άξιος ο μισθός και η σύνταξη που παίρνουν και να τους δώσετε και τα καθυστερούμενα γιατί το αξίζουν
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o Γιαννακόπουλος ήταν ο πιο τίμιος βουλευτής που έβγαλε η Μεσσηνία.Και από τους μεγαλύτερους αγωνιστές. Όλοι θυμόμαστε τους αγώνες που έκανε εναντίον των πανοτοκίων και ξερουμε πολύ καλα οτι γι αυτο τον φαγανε. Η Νάντια βαδίζει στα χνάρια του και μπράβο της γιατί ειναι η μόνη αξιόλογη από τη Μεσσηνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι θα κάνουμε τελικά ; Μας πέθανε ! Κάθε μέρα τις εφημερίδες και στα μπλογκς! Δεν αντέχεται άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NANTIA ΣΥΝΕΧΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝΩΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΦΟΙΒΟΣ Ο ΚΟΥΤΣΙΚΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ,ΤΙΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΧΘΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΙΛΙΑΣ,ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑΝΤΙΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΓΩΝΗΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαθειά Νυχτωμένος είσαι Βασίλη. Η Νάντια -μιας και δεν ξέρεις το παρασκήνιο- ήταν υπερ του να γίνουν δυο δήμοι στην Τριφυλία και μαλιστα πρώτη που το υπόγραψε. Με καποιες μικρές αναστολές το υπόγραψε και ο Κουσελάς. Ο Λαμπρόπουλος το υπέγραψε με κλειστά μάτια και αμέσως.
    Άλλος ήταν αυτός που κρυβόταν από γραφείο σε γραφείο στην βουλή και αναγκάστηκαν κάποιοι να χωριστούν και να ψάχνουν χωριστά. Και μόλις τον εντόπισαν αλληλοτηλεφωνήθηκα γοια τονμ τόπο που ειναι και πήγαν. Με τα χίλια ζόρια υπόγραψε ο γιατρούλης του κόσμου. Ηθελε ντε και καλα μαζί με το χωριό του την Κυπαρισσία να υπάρχει εσστω και μία πολη με πρωτογενή τομέα παραγωγής (Αγροτική οικονομία) όπως τα Φιλιατρά. Γιατί αν δεν το ξέρεις η κυπαρισσία έχει τριτογενή τομέα παραγωγής (Τουρισμό και Δημόσιες Υπηρεσίες).
    Τωρα κατάλαβες ποιός σχεδίασε τον Δήμο έκτρωμα για να μην υποβαθμιστεί το χωριό του η Κυπαρισσία??????
    Γιατι αν είχε γίνει ένας Δήμος ανάμεσα Σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους θα είχε περίπου 18.500 κόσμο. Ενω η Κυπαρισσία και πέρα (υπόλοιπος σημερινός Δήμος Μόλις και μετα μεγάλης βίας συγκέντρωνε 12.000 κόσμο. Αρα μπροστά μας χωριό.
    Τωρα κατάλαβες ή θες κι άλλες διευκρινήσεις?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ..ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ..Ο ΠΡΩΗΝ..ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.