Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ο Λοβέρδος ομολογεί δημοσίως ότι το ΠΑΣΟΚ κορόιδεψε τον ελληνικό λαό !!!

Ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος εμφανίστηκε, σήμερα, στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» και δήλωσε: «Κατά βάση το ΠΑΣΟΚ, ως αντιπολίτευση υπήρξε δημαγωγικό.

Είπε ότι υπάρχουν λεφτά, ενώ δεν υπήρχαν… Έκανε άλλα, ηρνείτο κάθε συζήτηση για διαρθρωτική αλλαγή. Ήταν ένα κόμμα κατά βάση του «όχι». Ειδικά από μια φάση και μετά, συμφωνώ…
Την κακή νοοτροπία τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ ............

της δεκαετίας του ’80, το έχω πει. Και το έχω πει, τώρα, στην κρίση».

Για το θέμα της επιλεκτικής χρεοκοπίας, ανέφερε: «Θα
ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά τη χρήση όρων χρεοκοπία ή με κάποιον επιθετικό προσδιορισμό».

Για τις παραπάνω αναφορές του κ. Λοβέρδου, ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η σημερινή κυνική ομολογία του κ. Λοβέρδου, αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ συνειδητά έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό.Αποδεικνύει, ότι το κόμμα του έπαιξε πολιτικά παιχνίδια, χωρίς να το ενδιαφέρει η χώρα και η οικονομία.Για το ΠΑΣΟΚ, διαχρονικά ο στόχος ήταν μόνο ένας.

Η κατάκτηση και διατήρηση της εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα!Τίμημα όμως, που σήμερα το πληρώνουν οι πολίτες και η Πατρίδας μας.Και κάτι ακόμα: Το μεγαλοπρεπές άδειασμα στον κ. Βενιζέλο, για το γεγονός ότι ο κ. Λοβέρδος ομολογεί ότι ποτέ δεν θα έλεγε για “επιλεκτική χρεοκοπία”, θα μπορούσε να είναι απλά ένα…”συντροφικό μαχαίρωμα”, αν το κόστος δεν κινδύνευε να το πληρώσει ακριβά η χώρα».

13 σχόλια:

  1. σημερα εγιναν ολα αυτα????????????????????????
    μηπως εχετε χασει τις ημερομηνιες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν μια εβδομάδα. Πειράζει που τα θυμίζουμε;;;;;;; Υπουργάρα τα είπε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εαν εχει αντερα να πει αντιο,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενα απο τα κορυφαια στελεχη που μας πουλουσαν ψεματα πριν τις εκλογες.ΑΝΗΘΙΚΟΙ -ΨΕΥΤΕΣ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. >|<> ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΝΕΝΕ ΤΟ ΚΕΦΙ,,,,,ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ θα σας προβοκάρω!
    Βάλτε το χέρι στην καρδιά και πείτε μου.
    Το ένα ελάχιστο, απ' όσα έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ, το είχε κάνει ο Καραμανλής, θα είχαν σηκωθεί τα πεζοδρόμια Αθηνών και περιχώρων ή όχι?!!!
    Ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα του δικομματισμού.
    Αναλωνόμαστε στο Πρόσωπο και όχι στο Πολιτικό Αποτέλεσμα!
    Και πάντα, στα πιό εύκολα και ζαχαρωμένα λόγια και υποσχέσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πιο χαρακτηριστική φράση υπουργού...νομίζω ήταν ή του Λοβέρδου ή του Παπακωνσταντίνου δεν υπάρχει σάλιο..... Ποιο τα έκλεψαν ρε; ΠΑΣΟΚΟΙ , ΝΔτες ; ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ.....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΖΩΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. anonyme 10:01 mazi ta fagame emis tis ND kai toy PASOK eno esis oi aloi ti ta kanate Kagien 4x4 diamerismatakia kai oti dipote alo.
    Eisaste oloi eseis oi ektos ND kai PASOK agioi oi anamartitoi poy petane to litho prvtoi.
    YPOKRITES!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο ξανθόπουλος της πολιτικής σκηνής σκούζει τώρα επειδή δέν πήρε το υπουργείο πού ήθελε και καρφώνει τον μέγα στρατηλάτη και πατριδοσώστη α ρε βρεμενη σανίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο διαχειριστής δημοσιεύει και greeklish εντάξει κατάλαβα.... Να ναι καλά ο δικομματισμός να τρώνε οι τεμπέληδες.....ρουσφέτια παντού γι'αυτό μπήκαμε στο ΔΝΤ. Προσωπικά ψηφίζω κυνηγούς της Τρίπολης και τα τρώμε μαζί όταν τα πιάνουμε....λαγούς αγριογούρουνα...και να βρεθεί πασοκος ή Νδτης 'η οτι νάναι του δίνουμε και αυτουνου να φάει χωρίς να γίνει στρουμφάκι του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΑΜΑΝΛΗΣ κε Περρέα όπου αναφέρατε ότι κατά τ'άλλα δεν έχετε πάει σε γραφείο της ΝΔ αλλά από αυτά που γράφετε στηρίζετε ΝΔ, δυστυχώς το τροφαντό αυτό αγόρι δεν έκανε τίποτα.....Μακάρι να είχε τα δύο μπαλάκια να κάνει αυτά που έκανε ο Λοβέρδος και το ΠΑΣΟΚ. Τα φαρμακεία και οι γιατροί ξεσάλωσαν επί ΝΔ χρεώνοντας το Ελληνικό Κράτος ασυστόλως....Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση μείωσε το Κόστος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε 25 Ιουλίου 2011 9:41 π.μ.

    Ναι, δεν έχω πάει ποτέ 50 χρόνια τώρα.
    Γιαυτό και γράφω επώνυμα.
    Γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω.
    Δεν συνηθίζω να απολογούμαι σε ανώνυμους αλλά για εσένα θα κάνω μια εξαίρεση.
    Ο πρώτος μου υπολογιστής ήταν ο Spectrum ZX το 1983!
    28 χρόνια οι υπολογιστές στην ζωή μας. Κάτι περισσότερο από την συνολική διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η ηλεκτρονική συνταγογράφηση έγινε(?) το 2010.
    Λοιπόν, είναι κατόρθωμα αυτό?
    Η δε ηλεκτρονική διασύνδεση του Δημοσίου είναι σενάριο Επιστημονικής Φαντασίας!

    Ρώτησα και απάντηση δεν πήρα από εσένα.
    Αν ο Πρωθυπουργός της προηγούμενης Κυβέρνησης, αποκαλούσε τον Ελληνικό λαό, "τεμπέληδες, κοπρίτες και διεφθαρμένους" ο δε αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης χαρακτήριζε ομάδες στις Ένοπλες Δυνάμεις "αντιπαραγωγικές", και ξεπούλαγε την Ελλάδα με 5(πέντε) μέχρι στιγμής Μνημόνια και έναν Εφαρμοστικό Νόμο, θα είχαν ξηλωθεί τα πεζοδρόμια ναι ή οχι???

    υγ.1 το (?) είναι γιατί στο ΙΚΑ ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί απ' όλους του γιατρούς και γίνεται μπάχαλο.
    υ.γ.2 γιατί γράφεις ανώνυμα? Ντρέπεσαι που είσαι ΠΑΣΟΚ αυτή την στιγμή ή "κρατάς πισινές και μπλε σημαίες στον γιούκο"?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τάκης Περρέας είσαι σωστός σε όλα και πολύ καλά τα λες του πρασινοφρουρού πλην ενός, δεν θα είχαν σηκωθεί τα πεζοδρόμια Αθηνών και περιχώρων από την θέση τους, κάτι πολύ χειρότερο θα είχε συμβεί, τα πασόκια χωρίς καμία υπερβολή θα είχαν κυρήξει τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

    Και μην βιαστείς τυφλωμένε πρασινοφουρέ και πεις όπως πριν ότι είμαι και εγώ ΝΔ, γιατί θα σου πω ότι είμαι 49 χρονών και μέχρι το 1994 ψήφιζα συνεχώς και εγώ πασοκ, έκτοτε όταν άνοιγαν το φάκελο αντί για ψηφοδέλτια με σταυρό έβρισκαν μέσα μούντζες, φύκια και έγχρωμα κορδελάκια και άλλα ωραία καλούδια, πλην των βουλευτικών εκλογών του 2009 και περιφερειακών-δημοτικών του 2010 που ψήφισα με κρύα καρδιά ΚΚΕ, αναγκαστικά γιατί κάτι έπρεπε να ψηφίσω για να μην πάει η άκυρη-λευκή ψήφος μου ή η αποχή υπέρ των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

    Τέλος εύχομαι σε σένα πρασινοφρουρέ και στους όμοιούς σου να ξεστραβωθείτε κάποια στιγμή και να δείτε την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.