Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ωραιοτάτη εκδήλωση.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Μία απο τις πιο ωραιες βραδυές του καλοκαιριού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι αρκετοί πιστοί που προσήλθαν στο εκκλησάκι της Παναγίας των Βλαχερνών στο ομώνυμο πάρκο του Συλλογου Φιλοπροοδων στα Φιλιατρά αλλα και αρκετοι φιλοι και φιλες της μουσικης αφου μετα την ληξη του εσπερινού.................... και την περιφορα της εικονας οσοι απο εμας εμειναν στο δροσερο χωρο της εκκλησίας ειχαμε την τυχη να απολαυσουμε την ορχηστρα μουσικης δωματιου του ωδειου καλαματας.
Απολαυστικη και χαλαρωτικη μουσικη σε συνδυασμο με το φινο και δροσιστικο αερακι εκαναν την βραδυα μαγευτικη .Μπραβο στους συμβουλους του συλλογου που παντα δινουν το παρων τους ( αν και οχι ολοι ) και μπραβο και στους μουσικους της βραδυας.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ.κ. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ." .....οι Φιλιατρινοί χαμηλής παιδείας ....ετσι δεν ειπατε κυρία πρόεδρος?...Μας θυμησε αλλες εποχες Αυγουστιατικου φεγγαριου.
Περιμενουμε την αναιρεση αυτης της λεκτικής επιθεσης προς τους συμπολίτες σας
κυρια ΣΥΜΒΟΥΛΕ- ΝΗΠΙΑΓΩΓΕ-ΠΡΟΕΔΡΕ- της πολης αυτης.

-

5 σχόλια:

  1. γιατι επειδη εφυγαν ολοι μετα την εκκλησια κ δεν εκατσαν στην συναυλια;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ...φυγατε ολοι και αφησατε την κυρια μονη της βρε.Ασε που την εκθεσατε στα ματια των Καλαματιανων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλη ορεξη δεν ειχαμε τα κλαμπατσιμπανα να ακουσουμε κ χθες πλατεια που ειχαν μας αποκοιμησαν,........ καφες οτι καλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΗΠΟΣ ΝΟΜΙΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ.. ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ.. ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΗΡΘΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ.. ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ.. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΛΕΣ ΧΑΜΗΛΗ ΠΑΙΔΙΑ?? ΜΗΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΟΣΕΙΣ ΕΣΥ??ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΧΑΘΙΚΕ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗΣΜΟΥ??ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΑΚΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!!! ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΟΥΡΟ... ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω δεν ήμουν στην εκδήλωση στο Βορέεειον αλλα δεν πιστεύω ότι η Βιβή Παντελάκη μεταλλάχθηκε σε μια Νεα Ελένη Μεκρή που έβρισε πέρσι τους Φιλιατρινούς γιατί δεν της έδωσαν το εικοσάρικο για τον Δάντη και έκατσαν απέναντί.

    Δεν ξέρω αν ειπώθηκε απο την Βιβή (δεν μπορώ να το διαψεύσω) αλλα θα ήθελα να ήξερα ολο το σκηνικό που έκανε την Βιβή να πει -αν είπε- την φράση αυτή.
    Άλλωστε η Βιβή μπορεί να κατάγεται απο την Κρήτη, όμως εχει αποδείξει ότι εδω που είναι τα Φιλιατρά τα βλέπει ΤΟΠΟ ΤΗΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ.

    Θεωρώ ότι μια δική της εκδοχή θα πρέπει να φιλοξενηθεί εδω στο blog. Και να είπε αυτήν την φράση και την εννοούσε τουλάχιστον να ζητήσει ενα συγνώμη από τον κόσμο.
    Δεν ξέρω. Γνώμη μου είναι δεν είναι απαραίτητο η Βιβή να συμφωνήσει μαζί μου. Απλώς την καταθέτω.

    Ο πρώην Διαχειριστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.