Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

Δημοψήφισμα μέσα στο 2011

Επιφυλακτικός εμφανίζεται ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης στο ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", .........

ο κ. Καστανίδης τονίζει πως "μια συναίνεση που τεχνητά επιβάλλεται από εκλογές δεν θα οδηγήσει πουθενά, σε κανένα επωφελές αποτέλεσμα", επισημαίνοντας πως "η διάθεση συνεργασίας μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων για την εξυπηρέτηση ενός εθνικού στόχου δεν είναι κάτι που εκβιάζεται, αν θέλεις να προσφέρεις στον τόπο σου το κάνεις χωρίς προϋποθέσεις".

Ο υπουργός Εσωτερικών ξεκαθαρίζει πως πρέπει να γίνουν ρήξεις με τις συντεχνίες, οι οποίες είναι δημιούργημα της πελατειακής λειτουργίας του κράτους, δηλώνοντας πως "η υποχρέωση μιας προοδευτικής κυβέρνησης είναι να υπολογίζει όχι το συντεχνιακό - κλαδικό συμφέρον, αλλά το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον".

Όσον αφορά στο νομοσχέδιο που παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα για τα δημοψηφίσματα, ο κ. Καστανίδης εκτιμά πως μπορεί να διεξαχθεί δημοψήφισμα ακόμα και μέσα στο 2011

1 σχόλιο:

  1. οσα κολπάκια και άν σκαρφιστούν οσα επικοινωνιακά τεχνάσματα και άν εφεύρουν δέν πρόκειται να ανακόψουν την οργή που θα πάρει σάρκα και οστά σε λίγο καιρό. αν έχουνε κότσια άς κάνουνε δημοψήφισμα για τα μνημόνιά τους για να δούνε τι έστι βερύκοκο. μόνη λύση οι δρόμοι και οι πλατείες που σύντομα θάναι ξανά γεμάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.